15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Nyt fra Østjyllands Politi 24.09.21

Røveri mod 7-Eleven

Torsdag kl. 16.58 blev 7-Eleven på Havkærvej i Tilst udsat for et røveri. En mand kom ind i butikken og krævede at få penge fra kassen, mens han truede med en knytnæve, som han også hamrede ned i disken flere gange.

Ekspedienten oplevede manden som værende meget aggressiv, og han udleverede penge fra kassen, hvorefter gerningsmanden gik fra stedet og fortsatte mod Tilst Søndervej i vestlig retning.

Gerningsmanden beskrives som:

  • 170-175 cm høj
  • 35-40 år gammel
  • Almindelig til kraftig af bygning
  • Var iført en sort, tynd dynejakke med hætten trukket over hovedet, mørkeblå jeans og blåt mundbind

Politiet runderede efterfølgende i området, men fandt ikke frem til gerningsmanden. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

**

Fuld og voldelig mand fik lov at overnatte i detentionen

Natten til fredag kl. 01.35 blev Østjyllands Politi sendt til en adresse i Grenaa, hvor en beruset mand bankede og sparkede på vinduer og døre, hvilket skabte utryghed blandt beboerne i området. Der blev sendt en patrulje til stedet, der fik kontakt til en 58-årig meget beruset mand, som betjentene vurderede ikke var i stand til at tage vare på sig selv.

Politiet tog manden med ind i patruljebilen for at køre ham hen til en anden adresse. Undervejs svinede manden betjentene til og kaldte dem diverse skældsord, og ved ankomst til adressen spyttede han den ene betjent i ansigtet. Han blev derfor anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale og vold mod polititjenestemand.

Han blev herefter kørt til politigården i Aarhus, hvor han fik endnu en sigtelse for vold mod tjenestemand, da han forud for indsættelse i detentionen tog sin ene sko af og brugte den til at slå en betjent i hovedet med. Herefter fik han lov til at tilbringe resten af natten i detentionen.

**

Østjylland slap nådig i blæsevejret

Torsdagens blæst ramte også Østjylland, men det gav ikke anledning til større problemer. Østjyllands Politi modtog sidst på eftermiddagen og først på aftenen seks anmeldelser om træer, der var væltet ud på kørebaner og cykelstier i Brabrand, Gjerlev, Højbjerg, Hinnerup, Allingåbro og Ulstrup. Alle steder blev det håndteret af de respektive kommuner. Ingen personer kom noget til, og der var ikke behov for politiets assistance.

Derudover fik politiet kl. 17.41 en anmeldelse om, at noget afspærring var blæst ud på Nørrebrogade i Aarhus og spærrede den ene vognbane. Dette blev fjernet af en patrulje, så der igen var fri passage på stedet.

**

To narkosælgere afsløret af politiet

Torsdag kl. 18.07 bemærkede en patrulje en bilist, der talte i håndholdt mobil ved OK-tanken i Rosenhøj i Viby, og betjentene fik standset bilen. Den 24-årige mandlige fører fosøgte at undgå patruljen og havde en mistænkelig opførsel.

Betjentene visiterede ham og fandt ham i besiddelse af flere klumper hash og nogle tusinde kroner i kontanter. Han blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg. Betjentene kørte herefter til manden adresse for at lave en ransagning.

Da betjentene ankom til adressen kom en anden 24-årig mand gående ud fra opgangen og satte sig ind i en bil. Betjentene så, at manden havde en pose med noget hvidt pulver i lommen, og han blev derfor visiteret og fundet i besiddelse af flere poser med kokain samt nogle tusinde kroner i kontanter.

Den anden 24-årige mand blev derfor også anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg. I lejligheden fandt betjentene en mindre mængde kokain, flere salgsposer og andre genstande til brug for salg af narkotika.

**

20-årig anholdt efter uro og ukvemsord

En vagt ringede natten til fredag kl. 3.40 til politiet, da en ung mand gentagne gange hamrede på døre og vinduer ind Den Jydske Haandværkerskole i Hadsten, mens han råbte højlydt.

En patrulje kørte til stedet, hvor de fik kontakt til en 20-årig mand, som gik rundt uden sko og virkede kraftigt påvirket af alkohol og stoffer.

Mens betjentene var ved at tale med ham, løb han pludseligt hen og begyndte at banke på dørene igen. Da patruljen fik fat i ham, råbte han diverse ukvemsord efter dem, og han endte med at blive anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

**

Køkkenrulle i brand

Torsdag kl. 18.31 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i et hus på Egebjergvej i Brabrand. Det viste sig, at der var tale om en køkkenrulle, der var væltet ned over en tændt kogeplade og var blevet brændt af. Branden blev hurtigt slukket, og der skete umiddelbart ingen skade på huset, og der var heller ikke nogen personer, der kom noget til.

**

Færdsel

Torsdag kl. 08.41 blev en 43-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da hun blev standset af en patrulje på Søren Frichs Vej i Åbyhøj.

Torsdag kl. 14.09 skete der et færdselsuheld på Randersvej i Aarhus N, hvor en 48-årig kvindelig bilist på afkørselsrampen fra motorvejen mistede herredømmet over sin bil og gled ud over et græsareal og ud på Randersvej foran en anden bil, der blev ført af en 21-årig mand. Der skete betydelig materiel skade som følge af sammenstødet, men umiddelbart ingen personskade.

Torsdag kl. 15.52 skete der et færdselsuheld på Djurslandsmotorvejen ved Skødstrup, da en 29-årig mandlig bilist formentlig på grund af aquaplaning mistede herredømmet over sin bil og ramte ind i autoværnet. Der skete umiddelbart kun materiel skade som følge af uheldet.

Torsdag kl. 17.35 skete der et færdselsuheld på Silkeborgvej i Brabrand. En 74-årig mandlig bilist med en campingvogn bagpå kom kørende ad Silkeborgvej og skulle svinge til venstre ved Cirkle K, da campingvognen blev ramt af en anden bil, ført af en 32-årig mand, der kom kørende i modsatte retning. Der skete kun mindre materiel skade ved påkørslen.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

● På Høvejen i Vorup, Randers SV begået torsdag den 23/9 mellem kl. 01.30 og kl. 07.45

Relaterede artikler

Nyeste artikler