15.3 C
Randers
lørdag, juli 13, 2024

Nyt fra Østjyllands Politi

Væltende cyklist taget med narko i tasken

Mandag formiddag fik en patrulje, som kom kørende på Tøjhushavevej i Randers, øje på en mand, der forsøgte at cykle på elcykel, men som blev ved med at miste balancen og vælte. De to betjente tog derfor kontakt til manden, som virkede meget påvirket af stoffer og havde svært ved at holde balancen.

Cyklisten, som er 31 år, fortalte selv patruljen, at han havde amfetamin i sin rygsæk. Han fortalte desuden, at cyklen var én han havde fundet – og stelnummeret passede ganske rigtigt på en anmeldelse om stjålet cykel fra nabolaget.

Den 31-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko og brugstyveri af cykel og taget med på stationen.

****** Mere politistof fra Randers ******

Østjyllands Politi var lørdag eftermiddag og aften synligt til stede på Strømmen i Randers i forbindelse med et arrangement relateret til rockergrupperingen Comanches. Politiets tilstedeværelse havde til formål at sikre, at alting foregik i god ro og orden samt at registrere de fremmødte til arrangementet.

Under arrangementet blev der givet syv sigtelser for besiddelse af narko og to sager med besiddelse af doping. Desuden blev en rockerdeltager fundet i besiddelse af en kniv og sigtet for at have overtrådt knivloven.

Politiet underrettede også de sociale myndigheder, da en 16-årig pige var til stede ved arrangementet sammen med sin mor.

Relaterede artikler

Nyeste artikler