8.6 C
Randers
tirsdag, maj 7, 2024

Østjyllands Politi har anholdt endnu en person for drabet på Frank Jørgensen.

På Twitter oplyser politiet, at der er tale om en 37-årig mand, og han fremstilles klokken 12.00 i grundlovsforhør ved Retten i Randers for manddrab på den 40-årige Frank Jørgensen.

Der sidder i forvejen tre personer varetægtsfængslet i sagen, og torsdag var politiet talstærkt til stede i et grønt område tæt på byen Gassum ved Randers.

Her arbejdede adskillige betjente, teknikere iført DNA-dragter og udsendte fra Beredskabsstyrelsen til sen aften. Ifølge beboere i området var der tidligere på dagen blevet sendt droner op og hundepatruljer ud.

Frank Jørgensens bil blev sent mandag eftermiddag fundet udbrændt på Gl. Fjellerupvej ved Vivild på det nordlige Djursland.

Samme aften blev fire personer anholdt på en adresse i Nimtofte på Djursland. Det drejer sig om to kvinder på 39 og 23 år samt to mænd på 39 og 25 år.

Med undtagelse af kvinden på 23 år blev de andre varetægtsfængslet i fire uger. Den 23-årige kvinde er fortsat sigtet i sagen, men blev løsladt af en dommer tirsdag ved Retten i Randers.

Her vil Østjyllands Politi fredag eftermiddag nu forsøge at få fængslet endnu en person i sagen.

Detaljerne om hans formodede indblanding i drabet på Frank Jørgensen ønsker politiet ikke forud for retsmødet at kommentere. Man vil i øvrigt begære dørlukning, lyder det fra politiet.

Relaterede artikler

Nyeste artikler