-6.4 C
Randers
tirsdag, november 28, 2023

Østjyllands Politi: Velafviklet østjysk fodboldkamp

Mange tusinde østjyder trodsede i går aftes regnvejret og var mødt op på stadion i Randers for at bakke op om deres respektive fodboldhold, da Randers FC tog imod AGF i et vaskeægte østjysk topopgør.

Vinderen kunne med en sejr sikre sig en plads i Superligaens slutspil, og derfor var der også udsolgt til kampen med omkring 10.000 mennesker på lægterne. Østjyllands Politi var også synligt til stede med flere patruljer for at sikre, at alle kunne have en god og tryg aften.

Selve optakten og afviklingen af kampen forløb festligt og helt roligt set med politiets briller, og Østjyllands Politi oplevede dagen igennem en god og positiv stemning i og omkring Randers, hvor kampen blev spillet.

Kl. 16.54 tog en patrulje kontakt til et par mænd i Middelgade i Randers C, hvoraf den ene blev fundet i besiddelse af en barberkniv. Den 32-årige pågældende mand blev derfor sigtet for at overtræde knivloven ved at have været i besiddelse af barberkniven på et offentligt tilgængeligt sted uden et anerkendelsesværdigt formål.

Enkelte havde derudover glemt, at det ikke er tilladt at affyre fyrværkeri, hvorfor Østjyllands Politi kl. 17.40 sigtede en 18-årig mand fra Randers for at overtræde fyrværkeriloven, da han ad to omgange kastede blitzlys på Sjællandsgade i Randers C i forbindelse med en fanwalk inden kampstart. Han blev sigtet for begge forhold.

Ved fanwalkens ankomst til stadion blev en 34-årig mand set kaste en øldåse ind i væggen ved stadion, så vagtpersonalet blev ramt af øl. Den 34-årige mand var flere gange undervejs i fanwalken af politiet blevet bedt om at opføre sig ordentligt, da han blandt andet havde råbt mod betjentene og slået og sparket til flere skilte på gåturen til stadion. Han blev derfor sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

I forbindelse med kampstarten kl. 19.00 blev der affyret en del fyrværkeri på stadion fra hjemmeholdets fans. Østjyllands Politi sigtede i den forbindelse både en 21-årig og en 28-årig mand for at have affyret romerlys.

Mere politistof fra Randers

Fire mænd anholdt efter graffiti på Randers Arrest

Østjyllands Politi fik mandag kl. 22.13 en anmeldelse fra Randers Arrest om, at en gruppe maskerede mænd stod og sprayede graffiti på arrestens mure. 

Da politiet kom frem, var mændene stukket af, men en patrulje fik kort efter standset fire mænd i en bil, der kørte i nærheden. 

I bilen lå flere spraydåser, handsker og halsedisser, og de fire mænd, der er i alderen 23-29 år, blev alle anholdt og sigtet for hærværk. 

En 23-årig mand blev også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash og tramadolpiller på sig. 

Tirsdag morgen fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en kvinde, da hendes bil, som holdt tæt på arresten, var blevet sprayet på med graffiti. Flere biler i området kan have været udsat for hærværk, og Østjyllands Politi ser nu nærmere på, om de fire mænd også skal sigtes for de forhold. 

Randers Arrest

Borgere, der har været udsat for hærværk på deres bil i løbet af mandag aften, opfordres til at anmelde det til politiet via tlf. 114. 

Kvinde sigtet for ulovligt ophold efter kontrol

Østjyllands Politis Udlændinge- og grænsekontrolsektion foretog mandag middag en kontrol på en massageklinik i Randers C. Her traf betjentene en 35-årig thailandsk kvinde, som hverken kunne fremvise gyldig arbejds- eller opholdstilladelse. 

Hun blev derfor anholdt og sigtet for ulovligt arbejde og ulovligt ophold, og hun tilbageholdes nu, mens Udlændingestyrelsen vurderer, om hun skal udvises af landet. 

Derudover skal Center mod Menneskehandel foretage en vurdering af, om den 35-årige kvinde kan have været udsat for menneskehandel. Relaterede artikler

Nyeste artikler