11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

Offentligt foredrag om at bide sig fast i arbejdsmarkedet som senior  

De aktive i jobsøgningsnetværket Senior Erhverv Kronjylland holder gå-på-modet højt, når forfatter og kommunikationsrådgiver Steen Kræmer øser ud af sin viden med tips og tricks til at undgå alderdomsfælden i ansøgningen, i CV’et og til samtalen.

Mange jobsøgende over 50 år har udfordringer med at holde engagementet i top, men der er rigtig meget hjælp og inspiration at hente når Senior Erhverv får besøg af forfatter Steen Kræmer onsdag 7. december kl. 10-12 på Dannevirkevej 20, 8930 Randers NØ.

Formand for Senior Erhverv Kronjylland, Eske Thøgersen fortæller: »Det er en myte, at virksomheder generelt undgår at ansætte seniorer. Vi oplever en større og større interesse hos virksomhederne for den erfaring seniorer kan byde ind med. Udover vores netværks fokus på den lokale virksomhedskontakt er trivsel, udvikling og engagement nøgleord i Senior Erhverv Kronjyllands virke.«

Under foredraget gives der eksempler på arbejdsgivere, der forklarer hvorfor de hellere end gerne vil ansætte folk over 50 år.

Tilmelding til foredraget sker til kronjylland@seniorerhverv.org senest torsdag 1. december. Arrangementet er gratis for medlemmer af Senior Erhverv. Entré for ikke-medlemmer.

Yderligere oplysninger om Senior Erhverv kan fås på www.seniorerhverv.org/kronjylland.

Relaterede artikler

Nyeste artikler