17 C
Randers
onsdag, maj 1, 2024

Oplev South for Winter i Turbinen

Torsdag den 11. april kl. 20 præsenterer Folkemusik i Randers et nyt navn i Randers 

South for Winter er en trio der består af 1 del New Zealand og 2 dele USA, repræsenteret ved Nick Stone fra New Zealand, og Dani Cichon og Alex Stradal fra hhv. Colorado og Michigan, USA. 

Forvent en ny verden af rytme og spændende instrumenter, når South for Winter går på scenen! Lyden er lige så blandet som bandmedlemmernes oprindelse; de tre multi-instrumentalister og sangskrivere benytter sig af cello, guitar, mandolin og synger trestemmige harmonier.

South for Winters sange beskrives ofte som “folk-blues” eller som “folk-jazz”, eller måske “renæssance”. Der er dybde og rige mængder af livserfaring i musikken, der trækker publikum helt ind i de historier og rejser, som sangene formidler. Lyden er både karismatisk og fængende og helt unik. Fod-stampende folk og bluesagtige ballader, der bringer tilhørerne til et højere niveau af vellyd.

Lad jer friste med et lyt på bandets hjemmeside – southforwintermusic.com

South for Winter indspillede deres debutalbum Luxumbra med den GRAMMY-prisvindende producer Matt Leigh. Luxumbras udgivelse, kombineret med trioens fængslende liveoptræden, har bl.a. givet dem anerkendelser som en “Most Wanted” Emerging Artist hos Falcon Ridge Festival i 2018.

Flere oplysninger på folkemusikiranders.dk/arrangementer

Relaterede artikler

Nyeste artikler