12 C
Randers
lørdag, maj 4, 2024

På Hotel Randers summer, funkler og smager det af jul

I november måned indledes julen officielt på Hotel Randers. Overalt på hotellet kan julestemningen høres, føles og smages; fra den glitrende juleudsmykning til duften, der siver op fra det travle køkken, hvor julens bedste råvarer tilberedes.

For mange er jul på Hotel Randers lig med Julejazz og Børnejulebord. Det og meget mere, kan I læse om i vores jule- og nytårsbrochure, som er vedhæftet denne mail. To af arrangementerne er en gave fra Hotel Randers til alle interesserede:

Juleskattejagt for børn

Man siger, at julen er børnenes fest. Derfor inviterer Hotel Randers byens mindste borgere på en magisk juleskattejagt på Hotel Randers. Her kan man gå på opdagelse i de mange kroge, der emmer af mystik og historie, og finder man skatten, venter der en lille belønning til de små skattejægere!

Juleskattejagten finder sted den 19., 20. og 21. december i tidsrummet 14.00 – 17.00. Det koster ikke noget at deltage i juleskattejagten. Man skal blot henvende sig i receptionen i ovennævnte tidsrum.

Julehygge og musik i baggården.

Mærk julefreden indfinde sig, når hotellets baggård forvandles til stemningsfuld juleidyl lige op til jul den 21. og 22. december kl. 16.00 – 18.00

(Musikken starter kl. 17.00).

Her kan byens borgere lade sig betage af blæseorkestret og korets fine juletoner og blive fristet af køkkenets friskbagte æbleskiver og varme drikke.

Der er gratis entré for alle!

»Tag hele din familie med, store som små, og lad os sammen gå julen i møde,« siger hele personalet på Hotel Randers.

Relaterede artikler

Nyeste artikler