13.6 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Pædagogiske assistenter går som varmt brød

Af ti pædagogiske assistentelever, som netop er blevet færdige med deres 2-årige uddannelse ved Social- og Sundhedsskolen i Randers, er de otte allerede i job. De fleste er kommet i arbejde hos Randers Kommune, som har betalt deres elevløn under uddannelsen. Også fire voksenelever, som har afsluttet uddannelsen i august, er i job, fortæller uddannelseskoordinator ved Randers Kommune, Birthe Bøgild.

»Jeg er så stolt af eleverne. De otte har fået job i Randers kommune, mens nummer 9 er blevet afløser i Aalborg kommune, hvor hun bor. Så er kun én tilbage, før jeg kan melde alt udsolgt igen,« siger Birthe Bøgild.

Hvis du kunne tænke dig at blive pædagogisk assistent, så søger Randers Kommune elever til opstart på grundforløbet den 17. januar 2022 med efterfølgende hovedforløb i august 2022. Ansøgningsfristen er 17. oktober 2021.

Efter ansøgningsfristen udvælges ansøgere til en personlig samtale i uge 45.

Som elev ved Randers Kommune vil bliver du ansat i afdelingen “Børn og skole”. Uddannelsen veksler mellem skole- og praktikperioder. Du går i skole på Social- og Sundhedsskolen i Randers, mens dine praktikperioder er ved kommunes daginstitutioner.

Du får elevløn under hele uddannelsen jf. gældende overenskomst. Arbejdstiden vil være 37 timer ugentligt. I praktikperioderne kan der forekomme skiftende arbejdstider.

Du kan læse mere om uddannelsen på Social- og Sundhedsskolens hjemmeside eller Uddannelsesguiden: Randers Social og Sundhedsskole

Relaterede artikler

Nyeste artikler