3.6 C
Randers
fredag, april 26, 2024

Politiet fraråder alt unødvendig udkørsel i Randers og omegn

»Grundet vejrliget fraråder vi alt unødvendig udkørsel i Randers og omegn. Dette gælder indtil der er bedring i vejret. Pas på derude og god aften,« lyder det fra Vagtchefen på Twitter.

Over alt i kommunen meldes dler om trafikale problemer, og i Randers NØ er nogle veje spærrede på grund af køretøjer, som er kørt fast på vejene.

DMI forventede allerede i går, at der ville falde mellem 10-20 cm. sne i det nordlige Jylland og Østjylland, og være en frisk vind til kuling fra øst.

Årsagen til det barske vejr er et lavtryk, der passerer henover det sydlige Danmark. Lavtrykket giver udbredt nedbør, i den nordlige del af Jylland som sne, i resten af landet som regn eller slud. Hvor grænsen for sne eller regn kommer til at ligge, er lidt usikker. Lige nu ser det ud til at grænsen kommer til at gå fra omkring Grenå til Holstebro. I aften og i nat efterhånden også sne i den sydlige del af Jylland og i nat på Fyn og Sjælland, sidst på natten opholdsvejr i de vestlige egne.Vinden slår om til hård vind til kuling omkring nord med kraftige vindstød og temp falder til temp. mellem 2 graders frost og 2 graders varme.

Relaterede artikler

Nyeste artikler