11.4 C
Randers
søndag, maj 5, 2024

Politiet havde travlt med at beslaglægge stoffer

Tre personer blev snuppet med stoffer i Randers

Tip førte til fund af narko og doping

På baggrund af et tip til politiet rettede betjente fra Østjyllands Politis Specialpatrulje onsdag aften henvendelse på en adresse i Randers NV, hvor der angiveligt skulle blive opbevaret narko.

På stedet traf betjentene den 30-årige mandlige beboer, og under en efterfølgende ransagning af bopælen fandt politiet både en mindre mængde kokain, noget receptpligtig medicin og nogle ulovlige doping-enheder.

Både narko, medicin og doping blev beslaglagt, og den 30-årige mandlige beboer på stedet blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

**

Cyklister med narko

Onsdag aften kl. 22.10 blev en 33-årig mandlig cyklist bragt til standsning af en patrulje fra Østjyllands Politi, da han kom kørende på Platanvej i Randers NØ og udviste mistænkelig adfærd.

Grundet mistanke om narkobesiddelse blev den 33-årige cyklist efterfølgende visiteret, og i den forbindelse fandt betjentene frem til flere forskellige salgsposer med hash samt nogle tusinde kroner i kontanter, som manden var i besiddelse af. Både narko og kontanter blev beslaglagt.

Den 33-årige cyklist blev sigtet for salg af narko.

Også på Vestergade i Randers C blev en mandlig cyklist onsdag aften bragt til standsning, da han var gået ind igennem en port og hurtigt kommet ud igen, hvilket virkede mistænkeligt.

Betjentene tog kl. 23.19 kontakt til den pågældende person – en 16-årig ung mand – som virkede nervøs og havde svært ved at svare på politiets spørgsmål.

Den 16-årige blev efterfølgende fundet i besiddelse af en mindre klump hash og sigtet for narkokørsel, inden betjentene kørte ham hjem til sine forældre.

Relaterede artikler

Nyeste artikler