15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Politiet søger vidner til overfald på McDonald’s i Randers

Østjyllands Politi søger vidner til et overfald mod en 20-årig mand ved McDonald’s på Tørvebryggen i Randers C lørdag den 30. april.

Overfaldet fandt sted kl. ca. 17.20, hvor en 20-årig mand, der var på arbejde som Wolt-bud, skulle hente mad på McDonald’s. Den 20-årige mand har forklaret til politiet, at han var på vej hen til sin bil med maden, da han pludselig blev overfaldet bagfra af fire personer. Han har forklaret, at han faldt ned på jorden, hvor han blev sparket og slået flere gange – herunder med et aluminiumsbat.

Herefter løb gerningsmændene fra stedet i nordlig retning, og den 20-årige mand fik rejst sig op og forsøgte at løbe efter. Den ene af de fire gerningsmænd vendte sig pludselig rundt og trak en kniv, som han truede med. De 20-årige trak sig derfor tilbage mod parkeringspladsen, mens gerningsmændene løb fra stedet.

Østjyllands Politi har allerede talt med nogle af de vidner, der var på stedet, men politiet vil gerne have kontakt til flere personer, der kan have overværet overfaldet, og som kan hjælpe med at fastlægge hændelsesforløbet og bidrage med beskrivelser af de fire gerningsmænd.

Var du vidne til overfaldet, eller har du andre oplysninger, der kan være relevante for sagen, så kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.

Relaterede artikler

Nyeste artikler