10.2 C
Randers
fredag, marts 29, 2024

Politihund fik færten af to tyve

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 12.00 en mand på 43 år og en kvinde på 49 år i grundlovsforhør ved Retten i Randers.

De sigtes for indbrud af særlig grov beskaffenhed ved søndag omkring middag at have begået indbrud i en villa på Rønneparken i Spentrup, hvor der blev stjålet nogle smykker og kontanter og et våbenskab med skydevåben.

Våbenskabet blev efterfølgende fundet ved adressen. 

Den 43-årige og den 49-årige sigtes ud over indbruddet også for forsøg på besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder idét, de var i besiddelse af våbenskabet. 

Søndag kl. 11.52 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at to personer havde brudt ind på en adresse i Spentrup, og kort efter fik en patrulje øje en bil i området. Da bilisten ikke ville standse, førte det til en eftersættelse ad flere landeveje og gennem mindre byer, inden patruljen mistede bilen af syne omkring Havndal. 

Lidt senere fandt en anden patrulje bilen holdende på en blind vej i Havndal. En hundepatrulje gik spor på stedet, og politihunden fik hurtigt færten og førte betjentene hen over nogle marker og over et vandløb, inden den fandt den 43-årige og den 49-årige, der lå og gemte sig i et mindre skovstykke. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen. 

Mere politistof fra Randers

Biler udsat for hærværk

Tre biler, der holdt parkeret på Møllestræde i Randers C blev natten til søndag udsat for hærværk. Bilerne havde alle fået knust en rude, og et vidne havde set nogle mænd løbe fra stedet omkring midnatstid. 

Østjyllands Politi efterforsker nu sagen nærmere. 

Brand i fyrrum

Politi og brandvæsen rykkede søndag kl. 20.59 ud til en brand i et fyrrum på en ejendom på Bøstrupvej i Bøstrup ved Langå. 

Da politiet kom frem, stod der både flammer op fra fyrrummet og fra en container, der stod tæt på rummet. 

Brandvæsnet fik slukket branden, der forårsagede store materielle skader. Ingen personer kom dog noget til. 

Brandårsagen er p.t. ukendt. 

Relaterede artikler

Nyeste artikler