4.7 C
Randers
fredag, april 26, 2024

Politisk debat: Barske personlige beretning

Folketingsvalget er endnu ikke er udskrevet, men valgtrommerne buldrer med fuld drøn. News Netavis inviterer i den forbindelse en række folketingskandidater til debatter om den aktuelle politik. Debatterne optages, og sendes som podcasts.

I denne udgave debatterer Iben Sønderup (S), Rebecca Marie Johansson (R), Heidi Printzen (Kons.) og Lene Prip-Sørensen (V) de varme aktuelle emner.

Der afsløres stærke personlige beretning fra Rebecca Johansson, som fortæller om sin opvækst og samtidig forklarer hvordan der kan gøres mere for udsatte børn og unge.

Lene Prip-Sørensen skildrer de barske oplevelser, da hun pludselig stod som enke i af alder af kun 49 år, og alene med fire børn. Derfor efterlyser hun en sorgplan for alle uddannelsessteder.

Heidi Printzen har problematikken om fordeling af elever på landets gymnasier tæt inde på livet. Derfor lægger hun op til en debat om frihed generelt, men det frie valg til gymnasier i særdeleshed.

Iben Sønderups politiske kæphest er et godt og sammenhængende sygehusvæsen, og giver sit bud på fremtidens sundhedsvæsen.

Relaterede artikler

Nyeste artikler