13.1 C
Randers
lørdag, september 23, 2023

Psykisk sygdom skal sidestilles med fysisk sygdom

Læserbrev af Lars Axel Nielsen Byrådsmedlem Folketingskandidat Nye Borgerlige Randers

Jeg kommer med et atypisk skriv, i forbindelse med det kommende folketingsvalg. Hvis I er tilfredse med hvordan psykiatrien, voksen/børnehandikap området og specialskolerne fungerer i dag, så spring over.

Stem som du plejer, for så vil du få mere af det samme. Hvis du ikke er tilfreds, så læs videre.

Typisk vil I være af den overbevisning at Nye Borgerlige ikke tænker på netop disse områder, og at vi kun har interesse i at gøre rige mennesker rigere. Intet kunne være mere forkert. Jeg vil gerne komme med lidt af det som jeg står for og vil kæmpe for, og mit bagland er med.

Vi vil gerne sidestille “usynlig” sygdom med “synlig” sygdom og begge dele skal være omfattet af behandlingsgaranti fra dag ét, uanset om man ønsker at benytte sig af et offentligt eller privat tilbud.

Vi vil fjerne handicap området fra kommunerne, så der opnås en ensartet visitering og hjælp i hele landet.

Vi vil gøre det muligt at drive skoler privat på specialområdet, på lige vilkår og have engagerede forældre/pårørende i bestyrelserne, til gavn for områderne. Da man allerede nu ser engagerede forældre benytte sig af evidens baserede metoder vil det sammen med fagkyndige på områderne give en frisk nytænkning, og en anderledes måde at gøre tingende på end i dag, til gavn for både forældre/ pårørende og ikke mindst børnene.

Generelt ønsker vi at pengene skal følge borgerne, så man har et reelt frit valg, af behandlingstilbud og skoler, både på almen- og specialskolerne. Det der er det bedste tilbud for dig, er måske ikke det bedste for naboen. Hvis noget af dette har vækket din interesse, så søg gerne flere oplysninger på Nye Borgerliges hjemmeside her.

Eller på min politiske facebookprofil her.

Relaterede artikler

Nyeste artikler