11.4 C
Randers
søndag, maj 5, 2024

Radiostationen flytter på stationen

Radio ABC flytter fra de velkendte lokaler på Brotoften til DSB’s bygning på Jernbanegade

»Jeg er utrolig glad for, at vi har fundet nye lokaler til vores radiostationer som er fremtidssikret. At det så blev den historiske stationsbygning i Randers er helt fantastisk,« siger direktør for ABC-gruppen, Ole Søndergaard, der kan offentliggøre, at Radio ABC-gruppen i løbet af året flytter fra Brotoften, som har været radiostationens domicil siden 1992.

Det er en lokalplan for området omkring Randers Bro, der har gjort, at Radio ABC har måttet kigge sig om efter andre lokaler. Under søgningen efter nye lokaler opdagede man, at en del af den gamle stationsbygning var ledig, og at det passede fint med de ønsker man havde for et nyt hovedsæde. Radio ABC kommer til at råde over mere end 600 kvm. i 2 etager, så der bliver god plads til etablering af studier til Radio ABC og Radio Alfa – og til de øvrige aktiviteter.

»Vi bliver rigtig publikumsvenlige, idet der bliver glas ind til studierne i stuen. De mange besøgende på banegården får mulighed for at smugkigge på, hvordan der laves radio – og hvem ved, hvad vi kan finde på, når vi har kunstnere på besøg,« fortsætter Ole Søndergaard, der heller ikke lægger skjul på, at de gamle lokaler på Brotoften var ved at nå sidste salgsdato.

At radiostationen flytter på stationen er også glædeligt for DSB, der ejer bygningerne. Her siger underdirektør for DSB ejendomme, Lars Gøtke:

»Vi er meget glade for at Radio ABC nu flytter ind på Randers Station. Det giver stationen et løft, at der kommer mere liv på stationen. Det er til glæde for både kunderne og DSB.«

Til venstre for indgangspartiet finder man fortsat 7Eleven, og det er til højre, at Radio ABC flytter ind. Der bliver plads til studier og programafdeling i stuen, og administrative funktioner samt salgsafdeling på første sal.

Radio ABC regner med at flytte til de nye lokaler i løbet af sommeren.

»Det er ikke som når man flytter fra et hus til et andet. Der er tonsvis af ledninger, der skal flyttes, studieudstyr og meget andet. Men vi glæder os meget,« slutter direktør Ole Søndergaard.

Relaterede artikler

Nyeste artikler