5.9 C
Randers
fredag, marts 29, 2024

Randers: 34-årig anholdt for at blotte sig for mor og datter

En kvinde ringede mandag kl. 13.50 til politiet og fortalte, at en mand netop havde blottet sig over for hende og hendes 5-årige datter tæt på Tirsdalens Skole i Randers SØ. 

Ifølge kvinden var hun og datteren ude at gå en tur, da en fremmed mand på den anden side af vejen blottede sit lem og begyndte at onanere, mens han kiggede på dem. 

Kvinden fik med det samme tilkaldt politiet, hvorefter manden gik fra stedet. Kort efter kunne kvinden pege en patrulje i retning af en 34-årig mand, som stadig befandt sig i området. 

Manden erkendte at have blottet sig og blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. 

Mere fra politiets døgnrapport

Stoffer og doping beslaglagt efter rutinekontrol

En 22-årig mand blev mandag kl. 21.38 standset i sin bil i en rutinekontrol på Adelgade i Randers C. Da betjentene kom hen til bilen, kunne de lugte hash, og bilen blev derfor ransaget, og den 22-årige blev visiteret. På sig havde den 22-årige flere færdigrullede joints, som han blev sigtet for at besidde. 

Fundet førte til, at politiet besluttede at foretage en ransagning af hans lejlighed i Randers. Her blev der beslaglagt nogle salgsposer med skunk, en digitalvægt og nogle dopingmidler. 

Den 22-årige endte derfor med sigtelser for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg og for overtrædelse af loven om dopingmidler. 

Natten til tirsdag kl. 3.18 blev en 30-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Randers NV. 

Relaterede artikler

Nyeste artikler