15.3 C
Randers
onsdag, oktober 5, 2022

Randers: 35-årig slog politibetjent

Råbte trusler og skældsord efter betjent

Onsdag kl. 18.44 modtog Østjyllands Politi anmeldelse fra en 23-årig kvinde, som var blevet antastet af en 35-årig mand på banegården i Randers. Kvinden fortalte, at manden havde gået rundt og råbt og skreget, taget fat i hende og råbt sjofelheder ind i hovedet på hende samt løbet rundt og slået på alle dørene til taxaerne, så taxaførerne flygtede fra stedet.

En patrulje kørte hurtigt derhen og fandt en mand, der svarede til kvindens beskrivelse, sovende midt på parkeringspladsen. Betjentene fik vækket manden, der ikke blev vurderet til at kunne klare sig selv, og derfor tog de ham med på stationen. Nu vågnede den 35-årige imidlertid op og blev højtråbende og truende og modsatte sig fysisk, og han blev derfor lagt i håndjern.

På vej ind på stationen kom den 35- årige med flere trusler og fornærmelser mod den ene betjent. Dem gentog han på stationen, ligesom han slog ud efter og ramte betjenten. Den 35-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, for trusler mod polititjenestemænd og for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

**

Forsøgte at sælge narko via snapchat

Østjyllands Politis specialpatrulje blev onsdag opmærksomme på en snapchat-profil, der reklamerede med salg af narko. En betjent foregav at være interesseret køber og lavede en aftalen med manden bag profilen om at mødes ved en adresse i Randers.

Kl. 20.08 ankom en bil til adressen, hvor betjenten havde aftalt at mødes med sælgeren. Betjenten, som var i civil, tog kontakt til den 22-årige mand og fortalte ham, at det var politiet. Under visitation af den 22-åriges bil, blev der fundet 5 salgsposer med kokain. Den 22-årige blev desuden testet positiv for narko. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel samt besiddelse af narko med henblik på salg.

**

Kørte knallert mod kørselsretningen – havde våben og narko på sig

En patrulje eftersatte onsdag aften kl. 22.55 en 20-årig mand på en knallert, som kørte imod færdselsretningen ad Mølle Stræde i Randers i retning mod Østervold. Den 20-årige fortsatte videre ad Østervold mod færdselsretningen og svingede ind i en baggård bag Slotsgården, hvor han blev pågrebet og anholdt.

På sig havde den 20-årige et knojern, en foldekniv og en mængde narko. Han blev sigtet for at køre på en konstruktivt ændret knallert, for ikke at bruge styrthjelm, besiddelse af narko samt overtrædelse af knivloven og våbenloven. Desuden blev hans knallert konfiskeret.

Relaterede artikler

Nyeste artikler