2.6 C
Randers
lørdag, april 20, 2024

Randers: Åbent hus i kunstnermiljøet Atelier 12B 

Traditionen tro slår Atelier 12B i Jernbanegade dørene op fra lørdag til lørdag i Randers Festuge. Her kan man opleve 12 kreative kunstneres værker og møde nogle af kunstnerne i et spændende og farverigt miljø. Sæt kryds i kalenderen!

Den første åbningsdag er lørdag den 13. august, hvor der bydes velkommen med levende musik leveret af Jørgen Brejnegaard, der er kaffe på kanden og der bydes på en lille forfriskning. Kunstnerne har et kreativt arbejdsfællesskab i Atelier 12B, som har til huse på 2. sal på adressen Jernbanegade 12B.

Et fællesskab, der nu har varet i mere end 18 år. De mange kunstnere udtrykker sig forskelligt.  Maleri, akvarel, tegning, keramik, raku og Artmoney. Kunsten trives, der bliver malet abstrakt og figurativt, herunder landskaber, bybilleder, natur, mennesker og meget mere. Her findes mange forskellige stilarter og arbejdsmetoder, som netop er med til at skabe en god dynamik og gensidig inspiration. Siden sidste år er der kommet nye og spændende kunstnere til… 

Udstillinger i ind- og udland 

De 12 kunstnere er Anna Margrethe Beck, Birte Nielsen, Gerda Pedersen, Helle Sandberg, Laila Hjorth Fournais Clausen, Michelle Marhauer Pedersen, Grethe Nygaard, Birgitte Sørensen, Connie Øhlenschlæger, Vibeke Henriksen, Lone Billum Aistrup og Ramani Senaratne.

Udover værkstedsfællesskabet er kunstnerne hver for sig aktive med udstillinger forskellige steder i både ind- og udland.   

Alle er velkomne til at kigge ind i Atelier 12B og opleve et ægte kunstnermiljø i Randers Festuge fra lørdag den 13. august til og med lørdag den 20. august – alle dage fra 11 – 16. 

Atelier 12B er beliggende 5 minutters gang fra centrum, regional- og lokalbusserne går lige til døren, og der er gratis parkering lige overfor. 

Læs mere i programmet for Randers Festuge og læs mere om Atelier 12B på www.atelier12b.dk 

Relaterede artikler

Nyeste artikler