5.3 C
Randers
fredag, marts 29, 2024

Randers: Aggressiv mand sigtet for at forstyrre den offentlige orden

Tirsdag kl. 12.10 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var meget højlydt og skabte utryghed i Tøjhushaven i Randers.

Manden havde blandt andet taget en børnecykel og kastet den hårdt ned i jorden samt råbt højt af en anden borger.

En patrulje blev sendt til stedet og fik kontakt til den 24-årige mand, der blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

**

Mere fra politiets døgnrapport

Tre 15-årige piger sigtet for at stjæle makeup

Tirsdag kl. 11.27 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Normal på Dytmærsken i Randers, hvor personalet tilbageholdt tre piger, der var blevet taget i stjæle makeup fra butikken. Butikschefen havde bemærket, at der lå noget tom emballage fra makeupartikler, og hun besluttede sig derfor for at gennemse videoovervågningen.

På videoovervågningen kunne hun se tre piger gå rundt i butikken og havde fat i flere makeupartikler, og at de gemte noget i ærmet. Da butikschefen kom ud i butikken igen, så hun, at de tre piger stod ved kassen og betalte for nogle få produkter.

Butikschefen havde mistanke om, at de ikke havde betalt for det hele, og tog kontakt til dem og bad dem følge med ind i baglokalet, hvorfra der blev ringet efter politiet. Det kunne konstateres, at de tre 15-årige piger alle havde stjålet makeupartikler fra butikken. De blev alle tre sigtet for butikstyveri, og deres forældre blev orienteret om episoden.

**

Cyklede rundt med kniv i tasken

Tirsdag kl. 11.03 spottede en patrulje på Nordregrave i Randers C en mand på el-cykel, som de havde mistanke om cyklede rundt og solgte hash. Betjentene tog kontakt til den 21-årige mand, der selv oplyste, at han havde en kniv i sin taske. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven.

Relaterede artikler

Nyeste artikler