4.2 C
Randers
fredag, april 19, 2024

Randers: Beruset mand slog ud efter restaurantgæst

Personalet på en restaurant på Toldbodgade i Randers NØ kontaktede onsdag kl. 17.35 politiet, efter at en beruset, aggressiv mand havde skabt uro på stedet, og blandt andet slået ud efter en tilfældig gæst.

En patrulje kørte til stedet, og da de kom frem, fandt de en 38-årig beruset mand, der lå og sov på en trappe tæt på restauranten.

Da patruljen vækkede ham for at anholde ham og sigte ham for at forstyrre den offentlige orden, blev han aggressiv og tog fat i betjentene, der anholdt ham med den fornødne magt. Han blev efterfølgende både sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

Mere politistof fra Randers

Sigtes for medvirken til røveri.

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 09.30 en 25-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers.

Han sigtes for den 27. marts i år at have været med til at begå røveri mod en 20-årig mand, som med slag og trusler med kniv fik frarøvet sin mobiltelefon på gaden i Randers.

Derudover sigtes for grov vold ved den 18. februar at have stukket en mand i ballen med en kniv på gaden i Randers. Han sigtes desuden for den 16. april at have truet en kvinde i Nyborg, hvor han bl.a. fremviste en kniv.

Den 25-årige blev anholdt onsdag formiddag.

Anklagemyndigheden anmoder om dørlukning ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor ikke at oplyse yderligere om sagen. 


Relaterede artikler

Nyeste artikler