23.6 C
Randers
søndag, juli 21, 2024

Randers bliver værter for dansk landsholdshåndbold

De danske håndboldkvinder varmer op til EM 2022, når de i efteråret spiller Sparekassen Kronjylland/Bring Golden League på dansk grund.

1. oktober går det løs mod Schweiz i Arena Randers.

Håndbolddanmark er gået på sommerferie. Nogle er rykket ud i sandet, nogle på håndboldskole og andre puster velfortjent ud ovenpå en lang sæson. Men inden længe begynder det måske at krible lidt i fingrene igen for at komme til håndbold – og ikke mindst at komme ud og se nogle fede håndboldkampe. Og det er der heldigvis snart mulighed for igen.

Til efteråret vender kvindelandsholdet nemlig stærkt tilbage og gæster hele tre danske haller, når der skal spilles Sparekassen Kronjylland/Bring Golden League i slutningen af september.

Randers, Aarhus og Ikast er udpeget til at danne ramme om tre store opgør, hvor Danmark møder Norge, Holland og Schweiz i det nye set up for Golden League.

Og i Randers ser de frem til at få det danske kvindelandshold på besøg:

»Det er en super nyhed. Vi glæder os rigtig meget til at opleve nervepirrende håndbold af høj kvalitet. VI har lange og stolte traditioner inden for håndbold her i Randers, og jeg ved, at kvindelandsholdet vil blive taget rigtig godt imod af de mange fans,« siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune

Golden League er en vigtig del af landsholdets forberedelser til EM, der allerede begynder den 4. november. Og landstræner Jesper Jensen ser frem til at kunne tage hul på de sidste forberedelser med landsholdet.

»Lige nu er spillerne sendt afsted på en meget velfortjent sommerferie. Vi kan virkelig være stolte af de resultater vi leverede i denne sæson, men der er ingen tvivl om, at alt fokus allerede er sat ind på EM-slutrunden i november, og at vi er sultne efter at levere endnu flere gode resultater. Så at få tre kampe på dansk grund, hvor vi kan pudse formen af foran et fantastisk hjemmepublikum, dét ser jeg frem til,« siger landstræner Jesper Jensen. 

Billetter til kampen kan købes via ticketmaster.dk

Relaterede artikler

Nyeste artikler