2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

Randers: Børn og Skole ansætter strategisk stærk sekretariatschef

1. oktober tiltrådte Lone Beltoft som sekretariatschef for Børn og Skole. Hun har været konstitueret i stillingen siden august og kommer fra en stilling som leder af Børnefagligt Udviklingscenter i Randers Kommune.

»Jeg er rigtig glad for at byde Lone Beltoft velkommen som sekretariatschef i Børn og Skole. Hun har gjort en overbevisende indsats i Børn og Skole som leder og som konstitueret chef. Der var ikke tvivl om, at Lone i ansættelsesforløbet var den bedst kvalificerede, og vi får en sekretariatschef med et stærkt overblik og stor forståelse for at skabe udvikling, sikre god politisk betjening og fastholde fokus,« siger Michael Maaløe, direktør i Børn og Skole.

Sekretariatet i Børn og Skole har til opgave at understøtte den samlede organisation og samtidig forberede sager til politisk behandling i Skole- og uddannelsesudvalget og Børne- og Familieudvalget i Randers Kommune.

Lone Beltoft er uddannet cand.scien.adm. fra Aalborg Universitet og har siden taget en master i offentlig ledelse fra Aalborg Universitet suppleret med kurser i økonomistyring, strategisk kommunikation og innovation. Hun blev ansat i Randers Kommune som fuldmægtig i 1998, har været nogle år forbi Planlægningsafdelingen på Århus Sygehus og har siden 2011 arbejdet som konsulent i Børn og Skole i Randers kommune og siden 2018 bestridt forskellige lederstillinger indenfor Børn og Skole området. Hun kommer med lang erfaring i at arbejde med politiske og strategiske målsætninger og visioner og sikre, at de udmøntes i konkrete indsatser.

»Jeg glæder mig meget til at fortsætte som sekretariatschef i Børn og Skole og dermed blive chef for et sekretariat, der understøtter det meget store og spændende børn- og skoleområde. Det er et sekretariat kendetegnet af høj faglighed og engagerede medarbejdere, hvor vi gerne deler erfaringer og samarbejder om at løse opgaver. Samtidig ser jeg frem til at være med til at blive en del af samspillet med det politiske niveau, med driften og til samarbejdet i ledelsen i Børn og Skole,« siger Lone Beltoft.

Privat bor 50-årige Lone Beltoft i Randers sammen med sin mand og tre børn på hhv. 21, 20 og 14. Fritiden går med at have mange jern i ilden og nyde at have gæster.

Relaterede artikler

Nyeste artikler