21 C
Randers
lørdag, august 13, 2022

Randers-fans angrebet af AGF-fans efter fodboldkamp i Aarhus

Østjyllands Politi var søndag til stede før, under og Superliga-kampen mellem AGF og Randers, der blev spillet søndag eftermiddag på Ceres Park. I alt 15 personer blev anholdt i forbindelse med fodboldkampen.

Fem personer blev i forbindelse med fanmarchen til stadion sigtet for at bruge pyro ved at have anvendt bomberør og nødblus. Derudover blev to personer fundet i besiddelse af euforiserende stoffer. 

Efter kampen opstod der uro på Strandvejen omkring klokken 16.30, hvor en gruppe AGF-tilhængere kastede sten mod en bus med Randers-fans. Flere passagerer fra bussen gik ud, hvorefter gruppen af AGF-tilhængere løb mod dem og udviste en aggressiv og truende adfærd. Der var en del betjente på stedet, og de fik forhindret et sammenstød og fik gennet passagerne ind i bussen, der kørte fra stedet. 

Politiet var hurtigt til stede og fik – blandt andet ved at trække stavene – hurtigt styr på ballademagerne, der fik bøder.

15 mænd i gruppen med AGF-gruppen blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at have kastet med sten og forsøgt at indlede sig i slagsmål. Fire personer blev desuden sigtet for at have maskeret sig. 

AGF fortæller på Twitter, at de samarbejder med politiet i sagen.

Relaterede artikler

Nyeste artikler