10.2 C
Randers
fredag, marts 29, 2024

Randers: Fem partier vil kulegrave direktør forvaltning

Fem partier og lister har fremsendt et beslutningsforslag om undersøgelse af en række forhold i børn-, skole- og familieforvaltningen.

»Det skal være godt, rart og trygt at gå på arbejde i Randers Kommune. En række artikler bragt i JP Randers har sat spørgsmålstegn ved, om der er et godt arbejdsmiljø i børn-, skole- og familieforvaltningen,« skriver Enhedslisten, Beboerlisten, Østbroen, SF og Velfærdslisten i en pressemeddelelse.

»Samtidig har artiklerne skabt tvivl, om de oplysninger, som den nævnte del af forvaltningen præsenterer for politikerne, er kvalitetssikrede og præget af den fornødne objektivitet og saglighed,« hedder det videre.

På baggrund af JP Randers’ artikler foreslår Østbroen, Enhedslisten, Beboerlisten, SF og Velfærdslisten, at der foretages en tilbundsgående ekstern undersøgelse af en række forhold på området.

De fem partier er og lister kræver en undersøgelse af arbejdsmiljøforholdene i børn-, skole- og familieforvaltningen.

Samtidig kræves det, at undersøgelsens resultat og anbefalinger skal forelægges og behandles politisk i byrådet, og skal og fremlægges på et offentligt møde.

JP Randers har i en række artikler afsløret store samarbejdsproblemer med Michael Maaløe i børn- og skoleforvaltningen, hvor han har været direktør siden 2017.

Relaterede artikler

Nyeste artikler