12.5 C
Randers
fredag, oktober 18, 2024

Randers: Fodgænger kom alvorligt til skade i færdselsuheld

Torsdag omkring kl. 11.50 skete der et alvorligt færdselsuheld i krydset Århusvej/Grenåvej i Randers C, da en 72-årig kvindelig fodgænger blev ramt af en bus, idét hun var i færd med at krydse vejen.

Det var i forbindelse med et venstresving, at bussen ramte ind i kvinden, som pådrog sig nogle alvorlige skader og blev kørt til behandling på hospitalet. Hun er efterfølgende blevet meldt uden for livsfare.

Buschaufføren blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt i forbindelse med færdselsuheldet, der blev overværet af flere vidner på stedet, som også efterfølgende skyndte sig hen til kvinden for at hjælpe hende.

Hvis du har overværet gårdsdagens alvorlige færdselsuheld og måtte have brug for nogle at snakke med den om, kan du helt gratis og uforpligtende ringe til Offerrådgivningen og tale med en professionel rådgiver. Offerrådgivningen i Østjylland kan kontaktes på telefonnummer 116 006.

Mere nyt fra Østjyllands Politi

28-årig mand anholdt i røveri-sag

En 28-årig mistænkt mand blev torsdag eftermiddag anholdt og sigtet for et røveri begået natten til onsdag mod en 52-årig mand på en adresse i Langå. 

Ifølge sigtelsen slog og sparkede den 28-årige og en 35-årig mand den 52-årige flere gange på grund af nogle forudgående uoverensstemmelser, hvorefter de stjal noget elektronik fra adressen. 

Den 35-årige blev anholdt onsdag og sigtet i sagen, inden han blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Her valgte dommeren at varetægtsfængsle ham i fire uger frem til onsdag den 18. september. 

Den 28-årige blev løsladt efter endt afhøring, da det var Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politis vurdering, at der ikke var juridisk grundlag for en varetægtsfængsling. 

Relaterede artikler

Nyeste artikler