0.7 C
Randers
lørdag, februar 4, 2023

Randers: Kastede med kanonslag foran patrulje

En patrulje i civil holdt onsdag kl. 22.19 på Gl. Hobrovej i Randers NV, da passageren af en bil, der holdt foran dem, pludseligt kastede et kanonslag ud af vinduet. 

Kanonslaget gav et ordentligt brag, og betjentene tog straks kontakt til de to 20-årige mænd, der sad i bilen. Mændene blev visiteret, og bilen blev ransaget, og under passagersædet fandt patruljen en kasse med 10 kanonslag. 

Kanonslagene blev beslaglagt, og da den ene 20-årige erkendte, at de var hans, blev han sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. 

**

Yderligere nyheder fra Østjyllands Politi

Eftersøgt anholdt i lejlighed med stoffer

Østjyllands Politis specialpatrulje tog onsdag formiddag på besøg ved en adresse i Aarhus V, hvor de havde mistanke om, at der kunne være narkotika. 

Da betjentene bankede på døren ind til lejligheden og gav sig til kende, kunne de høre en person begynde at løbe væk fra døren. Betjentene brød derfor døren ind og nåede lige at fange en 22-årig mand, der forsøgte at flygte ud over altanen. Det viste sig, at den 22-årige var eftersøgt til afsoning af en længere fængselsstraf, og at politiet derfor i længere tid havde søgt efter ham. 

Han blev anholdt og efterfølgende kørt til arresten. Forinden nåede han dog at få flere sigtelser.  

I lejligheden lå en del poser med hash, skunk og kokain, nogle digitalvægte og nogle tusinde kroner i kontanter. Stofferne blev beslaglagt, og den 22-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Desuden blev han sigtet for overtrædelse af knivloven, da betjentene fandt en machete i lejligheden. 

Ude foran bygningen traf patruljen en 26-årig mand, som havde noget hash på sig og en nøgle til lejligheden, og han blev også anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Den 22-årige mand blev offentligt efterlyst den 12. november med navn og billede, da han var udeblevet fra afsoning. Da han nu er i politiets varetægt er efterlysningen ikke længere aktuel, og medier og andre, der har bragt mandens navn og billede, bedes fjerne det igen. 

**

Råbte af betjente og blev anholdt

En patrulje kørte onsdag kl. 21.00 til en anmeldelse om en brand i en lejlighed på Ingerslevs Boulevard i Aarhus C. Det viste sig dog hurtigt, at der blot var kommet lidt røg fra et komfur, og patruljen skulle til at køre videre, da en bil standsede lige ved adressen. 

Da bilen holdt i vejen for brandvæsen og ambulance, tog betjentene kontakt til de to mænd, der sad i bilen og bad dem holde et andet sted. Det fik passageren til at råbe til betjentene, at de ikke skulle blande sig i, hvorefter føreren af bilen gassede op og kørte fra stedet. 

Patruljen kørte efter, og på Frederiksberg Torv fik de kontakt til bilen og de to mænd. Den 32-årige passager nægtede at komme ud eller rulle vinduet ned, og en af betjentene åbnede derfor selv bildøren. 

Nu blev den 32-årige mand endnu mere opfarende, og da han gik helt hen til betjenten og råbte ham ind i ansigtet, blev han anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

Fik beslaglagt hash og kontanter

En 21-årig mand blev onsdag kl. 23.50 standset af en patrulje på Spanien i Aarhus C. Da betjentene kom hen til bilen, kunne de lugte hash, og den 21-årige blev derfor visiteret, og bilen blev ransaget. 

Gemt bag instrumentbrættet lå en del poser med hash og skunk, og den 22-årige havde flere tusinde kroner i kontanter i sine lommer. 

På baggrund af fundene blev den 22-årige anholdt og sigtet for narkosalg, og kontanter og stoffer blev beslaglagt. 

**

Aggressiv togpassager anholdt og sigtet

Personalet i et tog på vej fra Aalborg til København kontaktede onsdag kl. 11.48 politiet, da de stod med en kvindelig passager, som var meget opfarende og nægtede at vise coronapas. 

En patrulje kørte til banegården i Aarhus, hvor toget gjorde holdt, og her fik betjentene kontakt til den 45-årige kvinde, som stadig var meget aggressiv og råbte og skreg af patruljen. 

Hun blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Under visitationen af kvinden fandt betjentene en kniv i hendes lomme, og hun blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven. 

**

Fandt hash og strømpistol i lejlighed

En patrulje reagerede onsdag kl. 17.40 på et tip og ransagede en adresse i Randers NØ på grund af mistanke om, at der var stoffer på stedet. 

Mistanken viste sig at holde stik, da betjentene fandt noget hash, en del salgsposer og en digitalvægt i lejligheden. Den 54-årige mand, der bor på adressen, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Han fik desuden en sigtelse for overtrædelse af våbenloven, da patruljen fandt en strømpistol gemt i hans hjem. 

**

37-årig havde hash og kniv i lommen

En patrulje fik onsdag kl. 21.10 mistanke til en 37-årig, som sad i en bil på en p-plads på Gudrunsvej i Brabrand. Da betjentene kom hen til bilen, blev de mødt af en lugt af hash, og den 37-årige blev derfor sigtet og visiteret, og bilen blev ransaget. 

I lommerne på den 37-årige lå både en plade hash og en kniv, og i bilen fandt betjentene en joint. Både stoffer og kniv blev beslaglagt, og den 37-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og overtrædelse af knivloven.  

**

Færdsel

Onsdag kl. 10.24 skete der et færdselsuheld i krydset Vestre Ringgade/Langelandsgade i Aarhus V. En 72-årig kvinde kørte op bag i en bil ført af en 69-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart noget til. 

Onsdag kl. 15.50 skete der et færdselsuheld i krydset Århusvej/Ribevej i Randers SØ. En 49-årig kvindelig bilist foretog et venstresving og ramte ind i en 83-årig kvinde, som kom cyklende ligeud. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 16.14 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Torpevænget i Aarhus V. I bilen lå desuden en kniv, som den 21-årige blev sigtet for at besidde. 

Onsdag kl. 17.55 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Udbyhøjvej i Randers NØ. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

• På Havkærparken i Tilst begået mellem lørdag d. 1/1 kl. 12.00 og mandag d. 3/1 kl. 2022


• På Rodskovvej i Hornslet begået onsdag d. 5/1 mellem kl. 18.00 og 18.20

Relaterede artikler

Nyeste artikler