22 C
Randers
onsdag, maj 1, 2024

Randers: Kvinde død i boligbrand

Mandag aften kl. 20.05 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået brand i en bolig på Lodsejervej i Randers C, hvorfra der kunne konstateres kraftig sort røg, som kom ud fra vinduerne.

En patrulje blev sendt til stedet og ankom kort tid efter brandvæsenet, som allerede var i gang med at slukke ilden i lejligheden.

Fra lejligheden var en kvindelig beboer kort forinden blevet hjulpet ud af nogle naboer, som havde fundet hende på adressen med svære brandskader. Kvinden afgik kort tid efter kl. 20.11 ved døden som følge af sine kvæstelser. Branden var angiveligt opstået på et badeværelse, og havde ikke umiddelbart bredt sig.

Østjyllands Politi efterforsker sagen nærmere, men har på nuværende tidspunkt ingen yderligere kommentarer til sagen.

Det er politiets umiddelbare formodning, at ingen andre personer har været involveret i sagen.

Mere politistof fra Randers

Mand fundet død i det nordøstlige Randers

En patrulje fra Østjyllands Politi blev mandag aften kl. 18.05 sendt til ved havnen i Mellerup efter en anmeldelse fra en sejler om, at han havde fundet en livløs person i vandet.

I fællesskab med brandvæsenet sejlede betjentene ud til stedet, hvor den livløse person fundet. Han blev erklæret død af en læge på stedet.

Den afdøde blev efterfølgende identificeret som værende en 63-årig mand fra lokalområdet, og de pårørende blev underrettet. Den 63-årige har været meldt savnet siden den 20. marts.

Politiets umiddelbare undersøgelser har ikke vist tegn på, at der skulle ligge en kriminel handling bag mandens død. Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

Relaterede artikler

Nyeste artikler