-1.4 C
Randers
torsdag, november 30, 2023

Randers: Påsat brand og melding om pistol

Østjyllands Politi havde en travl dag og nat i Randers Kommune

Landejendom brændt ned
Natten til onsdag kl. 02.20 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om brand i en landejendom på Elstrupvej i Fårup. Der var dog hverken personer eller dyr til stede på ejendommen. Da politiet ankom til stedet, var brandvæsnet netop gået i gang med slukningsarbejdet, men det stod hurtigt klart, at der var tale om en omfattende brand, og at bygningen ikke stod til at redde. Brandvæsnet foretog derfor en kontrolleret nedbrænding.

Det har endnu ikke været muligt at fastlægge en brandårsag, men på baggrund af de foreløbige undersøgelser, er det politiets formodning, at der er tale om en påsat brand. Efterforskningen førte til, at en 51-årig mand blev natten til onsdag anholdt og sigtet for forsætlig brandstiftelse.

Video: Øxenholt Foto

Melding om pistol fik politiet til at rykke ud
Tirsdag kl. 09.03 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var set med en pistol ved Fuglebakken i Randers C. Da politiet ankom til stedet, stod det klart, at der havde været nogle uoverensstemmelser mellem flere personer, der blandt andet havde resulteret i, at der var blevet kastet en sten igennem en rude til en lejlighed. Betjentene fik efterfølgende fat i en 35-årig mand, der blev sigtet for hærværket.

Betjentene kiggede nærmere på den lejlighed, hvor det var blevet oplyst, at personen med pistol skulle være gået ind. Her fandt betjentene nogle hardball-pistoler, som muligvis var dem, der var blevet set.

Grundlovsforhør i Retten i Randers
Østjyllands Politi fremstillde onsdag en 24-årig mand og en 43-årig kvinde i grundlovsforhør i Retten i Randers. De sigtes for besiddelse af en større mængde narko med henblik på videresalg, efter Østjyllands Politis specialpatrulje fandt en del salgsposer med amfetamin og kokain på deres adresse i Norddjurs. Derudover blev fundet mange tusinde kroner i kontanter i hjemmet.

Ud over manden og kvindens adresse ransagede politiet også et værksted tilhørende den 24-årige, og her fandt politiet også noget kokain.

Ved grundlovsforhøret, der blev holdt bag lukkede døre, blev de begge varetægtsfængslet i fire uger. Den 43-årige kvinde kærede kendelsen til landsretten.

Relaterede artikler

Nyeste artikler