4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

Randers: Pige kontaktet af fremmed mand

Tirsdag morgen fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 9-årig pige på vej til skole var blevet udsat for en blotter.

Det var kl. ca. 07.20, at pigen på et stisystem ved Mispelvej i Randers NV var blevet kontaktet af en mand, der holdt hånden på sin penis og spurgte, om hun ville hjælpe. Pigen havde sagt nej og var kørt fra stedet på sin cykel. Manden havde på intet tidspunkt rørt ved pigen.

Pigen beskriver manden som:

  • 30-40 år gammel
  • Spinkel af kropsbygning
  • Sort, kort hår og sort skæg
  • Iført en grøn eller sort jakke
  • Cyklede på en cykel med racerstyr

Østjyllands Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner, der kan have set manden i området ved Mispelvej ved 7.20-tiden tirsdag morgen. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 09.15
Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 09.15 i Retten i Aarhus en 20-årig mand, der sigtes for voldtægt af en 22-årig kvinde på en adresse i Aarhus natten mellem den 17. og 18. september.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning i sagen, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

Tændt bagrudevisker blev en dyr fornøjelse
Kl. 02.59 natten til onsdag kørte en patrulje på Skanderborgvej i Aarhus, da den blev opmærksom på en forankørende bil, der havde bagrudeviskeren kørende, på trods af at der var tørvejr. Betjentene syntes, det var lidt underligt, og de besluttede at kigge lidt nærmere på bil og fører.

Føreren af bilen blev bedt om at køre ind til siden, og han oplyste med det samme, at han ikke havde noget kørekort, og at han i øvrigt have stjålet bilen fra en kammerat, der ikke vidste, at han havde taget den.

Den 40-årige mand blev derfor indledningsvist anholdt og sigtet for kørsel uden førerret samt brugstyveri af bil. I forbindelse med visitation af manden fandt betjentene flere tusinde kroner i hans bukselommer. Betjentene kontaktede derfor SKAT, der kunne oplyse, at den 40-årige mand skyldte en del penge til det offentlige, og størstedelen af pengene blev derfor beslaglagt.

Kort efter erkendte manden, at han alligevel ikke havde stjålet bilen, men lånt den af sin kammerat, der via et telefonopkald bekræftede dette over for patruljen. Den 39-årige kammerat blev derfor sigtet for at låne sin bil ud til en person uden kørekort, og den 40-årige mand blev løsladt igen.

**

Beruset mand var utilfreds med politiet
Tirsdag aften kl. 23.59 blev en patrulje opmærksom på en gruppe mænd, der stod ved 7-Eleven på Banegårdspladsen i Aarhus. Gruppen var støjende og tilsyneladende berusede, og betjentene blev kontaktet af banegårdsvagten, der oplyste, at han havde haft lidt problemer med dem og netop havde bortvist dem fra banegården.

Mens betjentene stod og talte med vagten, kom en af personerne fra gruppen hen til dem og begyndte at brokke sig over politiets tilstedeværelse. Betjentene bad manden om at opføre sig ordentlig eller forlade stedet. Dette gjorde dog manden endnu mere ophidset, så han blev bedt om at forlade stedet.

Han gik kortvarigt fra stedet, men vendte så retur og råbte af patruljen, der også fik en strakt langemand med på vejen. Den 32-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

På vej ind til politigården, og i forbindelse med indsættelse i detentionen, blev manden mere og mere ophidset og begyndte at råbe skældsord efter betjentene. Han fik derfor en sigtelse for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand med sig ind i detentionen, hvor han fik lov at tilbringe natten.

**

Færdsel:

Tirsdag kl. 07.58 skete der et færdselsuheld i krydset Herredsvej/Staghøjvej i Aarhus V. En 58-årig mandlig motorcyklist kørte langsom køkørsel på Herredsvej, da en 12-årig dreng på cykel kørte frem fra Staghøjvej og ud foran motorcyklen, der med lav hastighed påkørte drengen. Drengen blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet noget til.

Tirsdag kl. 08.02 skete der et færdselsuheld på Ringvej Syd i krydset ved Nygårdsvej i Højbjerg. En 43-årig kvindelig bilist kom kørende ad Nygårdsvej og kørte frem for ubetinget vigepligt og ud på Ringvejen foran en anden bil, der blev ført af en 48-årig mand. Der skete sammenstød mellem de to biler med betydelig materiel skade til følge, men umiddelbart ingen personskade. Den 43-årige kvinde blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Tirsdag kl. 12.19 skete der et færdselsuheld på Mejlbyvej i Egå. En 52-årig mandlig bilist kom kørende ad Mejlbyvej og skulle svinge til venstre ad tilkørselsrampen mod Djurslandmotorvejen, da han blev påkørt bagfra af en anden bil, der blev ført af en 25-årig kvinde. Kvinden blev efterfølgende kørt til undersøgelse på skadestuen.

Tirsdag kl. 14.04 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i Aarhus C, da en 55-årig kvindelig bilist foretog en u-vending, hvor dette ikke var tilladt, hvilket resulterede i et sammenstød med en modkørende bil, der blev ført af en 24-årig mand. Der skete umiddelbart kun materiel skade som følge af sammenstødet. Den 55-årige kvinde blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved at have foretaget en ulovlig u-vending.

Tirsdag kl. 14.15 skete der et færdselsuheld i krydset Hasle Ringvej/Viborgvej, da en 57-årig kvindelig fodgænger blev påkørt af en bil, ført af en 31-årig mand, der skulle svinge til højre. Kvinden blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen.

Tirsdag kl. 16.56 skete der et harmonikasammenstød mellem tre biler på Viby Ringvej i Åbyhøj. En 23-årig mandlig bilist havde ikke set, at trafikken var gået i stå, og han påkørte derfor bilen foran, der blev ført af en 27-årig kvinde, hvorefter denne blev skubbet frem i den forankørende bil, der blev ført af en 67-årig mand. Den 27-årige kvinde blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet noget til. Den 23-årige mand blev sigtet for ikke at have udvist agtpågivenhed i trafikken.

Tirsdag kl. 17.33 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Romalt Boulevard i Randers SØ. En 20-årig mandlig bilist kom kørende ad Grenåvej, da han foretog en u-vending i krydset ved Romalt Boulevard. På samme tid kom en anden bil, ført af en 80-årig mand, kørende fra modsatte retning, og der skete sammenstød mellem de to biler med betydelig materiel skade til følge. Der var dog umiddelbart ikke sket nogen personskade.

Tirsdag kl. 18.00 blev en 36-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ. En 42-årig kvinde, der sad som passager i bilen, blev også sigtet for besiddelse af narkotika.

Tirsdag kl. 19.51 skete der et færdselsuheld i krydset Saralyst Allé/Bushøjvænget i Højbjerg. En 41-årig kvindelig bilist kom kørende ad Saralyst Allé, da en 32-årig mandlig bilist kørte ud foran hende fra Bushøjvænget. De to biler kørte sammen med betydelig materiel skade til følge. Der skete dog umiddelbart ingen personskade.

Tirsdag kl. 20.18 skete der et færdselsuheld i krydset Århusvej/Hammelvej i Randers SV. En 26-årig mandlig bilist kom kørende ad Århusvej og kørte frem for rødt lys i krydset ved Hammelvej, hvilket resulterede i et sammenstød med en anden bil, ført af en 49-årig kvinde, der kom kørende ad Hammelvej og var i færd med at svinge til venstre ind på Århusvej. Én person blev kørt på skadestuen til kontrol, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 26-årige mand blev sigtet for at have kørt frem for rødt lys.

Tirsdag kl. 17.00 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Grenåvej i Randers SØ.

Tirsdag kl. 23.48 blev en 29-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standet af en patrulje på Mariagervej i Randers NV.

**

Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Kærsangervej i Randers NØ begået tirsdag den 28/9 kl. 05.45
  • På Egå Engvej i Egå begået mellem tirsdag den 7/9 kl. 19.00 og tirsdag den 28/9 kl. 07.00
  • På Flintebjerg Alle i Randers C begået mellem tirsdag den 14/9 kl. 15.00 og tirsdag den 28/9 kl. 12.15
  • På Stabrandvej i Stabrand, Kolind begået mellem torsdag den 1/12-2016 og tirsdag den 28/9 kl. 14.24


Relaterede artikler

Nyeste artikler