7.4 C
Randers
torsdag, marts 28, 2024

Randers: Skøjtebane sat på pause

Den aktuelle energikrise og høj inflation betyder, at skøjtebanen på Jens Otto Krags Plads ikke bliver sat op i den kommende vintersæson. Det blev besluttet på et møde i  Sundheds-, Idræt- og Kulturudvalget onsdag aften.

»Det er enormt ærgerligt at skøjtebanen ikke kommer til at åbne i denne sæson. Hvert år skaber banen glæde for omkring 23.000 besøgende. Mange skoler og institutioner benytter sig af banen, der også er et hit blandt byens gæster. Både sundhedsmæssigt og kulturelt er skøjtebanen en vigtig aktivitet. På den anden side bliver vi nødsaget til at forholde os til de stigende energipriser og det faktum, at vi står midt i en energikrise,« siger udvalgsformand Louise Høeg.

Randers Kommune har i en årrække haft en aftale med Underværket om drift af skøjtebanen på Jens Otto Krags plads. Den nuværende aftale udløber i år. Sundheds-, Idræt- og kulturudvalget har set i lyset af usikkerheden for fremtidens økonomi og forsyningssikkerhed valgt også at sætte arbejdet med at forny aftalen på pause.

»Underværket har i mange år driftet skøjtebanen rigtig godt. Men vi ved ikke, hvad vi ser ind i. Samtidig trænger skøjtebanen til en større renovering eller udskiftning inden for de kommende år. Derfor er det rettidig omhu at vente med at tage en beslutning,« tilføjer Louise Høeg.

Sundheds-, Idræt- og Kulturudvalget tager drøftelsen om Randers Skøjtebane igen i løbet af 2023.

Relaterede artikler

Nyeste artikler