13.6 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Randers Storcenters ønsketræ er klar med alle ønskerne fra på fredag

Randers Storcenters jule-ønsketræ, er en fast tradition i centret. Dette ønsketræ tilgodeser børn, som er placeret uden for deres eget hjem – og måske ikke er så heldigt stillet, som så mange andre børn er i Randers og omegn.

»Træet er vokset år for år, og det glæder os alle, at ønskesedlerne er efterspurgte, og ønsket om at glæde andre vokser år for år,« siger marketing manager Lene Tønning Nørgaard.

»Vores ønsketræ er hvert år en overvældende oplevelse at være en del af. De positive snakke og historier vi får fra vores kunder, er altid meget rørende og bekræftende, så vi ved, at vores ønsketræ gør en forskel,« siger hun.

»Både butikker og kunder viser et stort overskud både i tanker og handlinger, og det varmer. En endnu større glæde er, at vores koncept nu kopieres mange andre steder i landet. Vi i Randers er kun stolte over at kunne give ideen videre – så endnu flere børn glædes i julen,«  fortæller Lene Nørgaard, Randers Storcenter.

Det siger givere og modtagere omkring Ønsketræet

Gavegiver Jeanette Abild, sygeplejerske på Hammel Neurocenter fortæller:

»Efter jeg blev mor, slog det mig, hvor trist det er for dem, der ikke har en familie, på samme måde som min søn har det. At tage en kuvert på Ønsketræet er en lille forskel, du kan gøre i andet barns liv. Jeg ser gerne, at det bliver en tradition i min familie, at vi giver en gave hvert år – ikke mindst for at være et godt forbillede for min søn.«

Og på den anden side fortæller gavemodtager, Dennis Bonde, Socialpædagog ved Slottet,Favrskov Børne- og Ungecenter:

»Julen er en sårbar tid, da de unge ofte har forbundet julen med svigt. De gaver, vi får fra Ønsketræet, er utroligt vigtige, fordi de kommer fra private mennesker, der har skrevet et personligt kort. Det er så rørende. Og det er slående at opleve, hvordan det gør en forskel i vores jul. Det er svært at ramme den helt autentiske julestemning i en institution, men med Ønsketræet kommer vi den lidt nærmere. Vi føler jo, at det er julemanden, der kommer med gaver, og det løfter vores jul. Det er et enestående koncept.«

Randers Storcenters ønsketræ tilgodeser børn i Kronjylland samt på Djursland, som er placeret uden for deres eget hjem, samt andre ekstra udsatte børn i vores område.

»Alle disse børn mener vi, fortjener ekstra opmærksomhed. I 2021 er der omkring 300 børns ønskesedler på træet,« understreger Lene Tønning Nørgaard.

Børnene har lavet en ønskeseddel, som hænger på ønsketræet.

Træet står på Store Torv midt i Randers Storcenter og er en del af årets jule-udstilling. Træet er bla. pyntet med kuverter hvori disse ønsker er gemt.  Alle ønsker beløber sig til et maximumbeløb på 200 kroner.

Kuverter kan man se og tage med sig fra på fredag den 12. november, og sidste dag for indlevering af pakker er fredag d. 5. december.

Tager man en pakke eller en kuvert væk fra træet forpligter man sig til at opfylde ønsket som står derpå, og du skal gøre følgende:

  • Købe gaven, som barnet ønsker sig.
  • Aflevere gaven indpakket, med ønskeseddelen påklistret i Randers Storcenters Information v. Store Torv senest fredag d. 5. december 2021
  • Randers Storcenter sørger for at gaverne kommer til de rette børn inden jul, og at alle de involverede børn får deres ønske opfyldt.

Alle børn er anonyme i denne event, det er kun institutionerne og opholdstedernes navne, som er arrangørerne bekendt.

Randers Storcenter garanterer, at alle disse børn får deres ønske opfyldt.

Centrets butikker bakker 100 % op omkring tiltaget, og tømmer træet for kuverter i de sidste dage op til deadline, så alle de deltagende børn får deres julegaver.

Relaterede artikler

Nyeste artikler