18.6 C
Randers
onsdag, september 27, 2023

Randers Streetfood: Madboder har indtaget J.O. Krags Plads i dagene 1.-4. juni

I går åbnede madboderne i Randers Streetfood på J.O. Krags Plads Randers Streetfood i høj sol og masser af sultne besøgende.

(Se stemningsvideo nederst i artiklen)

I 4 dage omdanner Mad & Kultur, i samarbejde med Randers City og Randers Kommune Jens Otto Krags Plads til et kulinarisk slaraffenland fyldt med lækker streetfood, og et hav af aktiviteter for børn og voksne.

Der er opbygget en scene og etableret et stort antal siddepladser, hvor det er muligt at nyde maden og samtidig høre live musik. Det er virksomheden Mad & Kultur, der står bag festivalen på J.O. Krags Plads med støtte fra Randers Cityforening og Randers Event. Mad & Kultur oplyser, at der bl.a. kommer besøg af både en argentinsk kok og hele tre anerkendte Michelin-kokke.

»Vi ser nogle store perspektiver i at bruge netop denne plads noget mere. Sidste år så vi til verdensmålsfestivalen, hvor godt pladsen kan fungere til en festival med både boder og aktiviteter. Derfor var vi heller ikke i tvivl om at hjælpe Randers Streetfood Festival godt på vej,« siger eventchef Mette Bertelsen.

Foto: News Netavis

Mad & Kultur besøger i løbet af foråret og sommeren otte forskellige jyske byer med deres streetfood-festivaler, der alle vil få et lokalt islæt. Kulturinstitutioner og foreninger i Randers bidrager til stemningen på J.O. Krags Plads ved at byde ind med en aktivitet.

»De lokale kan byde ind med alt fra noget gadefodbold, til brætspil, et danseshow eller noget helt fjerde,« fortæller Kristian Andersen, der er partner hos Mad & Kultur. »Vi vil naturligvis selv afsøge mulighederne, men har man en god ide og gerne vil have et udstillingsvindue, så tøv ikke med at tage kontakt til os,« lyder opfordringen fra Kristian Andersen.

Foto: News Netavis

Hos Randers Cityforening har man set frem til at byde de besøgende velkomne til byen.

»Der bliver helt sikkert ikke kun en fest på J.O. Krags Plads. Vi ser frem til at der bliver ekstra liv i hele byen, og forretningerne er hele weekenden klar til at byde de mange gæster hjerteligt velkomne,« siger citychef Mette Bræmer-Jensen.

Forventningen er op mod 15.000 gæster på Randers Streetfood Festival.

Randers Streetfood Festival har følgende åbningstider (1-4. juni): Fredag og lørdag fra 11:00 – 20:00, og søndag fra 11:00 – 16:00

Stemningsvideo fra åbningsdagen af Streetfood Festival
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis
Foto: News Netavis

Relaterede artikler

Nyeste artikler