15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

OPDATERING: Koncerten er aflyst! Randers Teater Kor i Tvede kirke

JULEKONCERTEN med Randers Teater Kor i Tvede kirke torsdag aften 16. dec. er desværre AFLYST p.g.a. coronavirus og de høje lokale smittetal. Vi følger anbefalingerne fra Randers kommune. Arrangørerne håber, at der kan gennemføres en ny koncert til foråret.

Randers Teater Kor synger i Tvede kirke torsdag den 16. december kl. 19.30.

Randers Teater Kor synger i Tvede kirke torsdag den 16. dec. kl. 19.30 Der er lagt op til en dejlig julekoncert, når Randers Teaterkor giver koncert i Tvede Kirke op til jul.

Randers Teater Kor består af 18 sangere, hvoraf vi får fornøjelsen af 15 af dem. Koret leverer rytmisk kormusik på professionelt niveau – hver gang, lover de.

De optrådte første gang som Randers Teater Kor i år 2000 under navnet Randers Egnsteater Kor. Siden da har koret optrådt i teaterforestillinger, i kulturhuse, i kirker, til festivaler, i sportshaller, på TV og mange andre steder.

Til korets koncerter er repertoiret normalt rock- og popmusik i egne arrangementer. Men der har været arbejdet med mange andres materiale. Det har været sammen med Alberte, Nordjyllands Symfoniorkester, På Slaget 12, Jimmy Jørgensen, Finn Nørbygaard, Preben Kristensen og mange flere.

Mange husker, at koret var med i multiforestillingen ”Watermusic” som foregik på Randers Havn og set af ca. 15.000 mennesker.

Randers Teater Kor har udgivet to CD’er. De er for længst udsolgte, men man kan downloade dem her.

Koret dirigeres af Kari Steen, og er et samarbejde mellem Randers Musikskole, AOF Randers samt naturligvis Randers Teater. Der er gratis entré i Tvede kirke. Alle er velkomne.

Arrangørerne tager forbehold for, om koncerten bliver aflyst p.g.a. corona.

@Tekst: Laila Hjorth Fournais Clausen

Relaterede artikler

Nyeste artikler