9.7 C
Randers
tirsdag, april 16, 2024

Randers: Thailandsk kvinde anholdt i forbindelse med prostitutionskontrol

Mandag ved middagstid var Østjyllands Politis afdeling for særlige sager på prostitutionskontrol i Randers. Betjentene var blevet opmærksomme på en annonce på en webside, hvor der blev reklameret med seksuelle ydelser fra en adresse i det centrale Randers.

Da betjentene opsøgte adressen, traf de en 46-årig thailandsk kvinde, der hverken havde tilladelse til at arbejde eller opholde sig i Danmark. Kvinden blev derfor anholdt og sigtet for ulovligt arbejde og ulovligt ophold i landet.

Kvinden vil foreløbigt blive tilbageholdt på udlændingeloven i op til 3×24 timer, mens hendes sag bliver forelagt udlændingestyrelsen. Derudover blev Center Mod Menneskehandel kontaktet med henblik på at vurdere, om kvinden er blevet handlet.

Mere nyt fra Randers: Færdselsuheld Marigagervej/Hvedevej

Mandag kl. 09.15 skete der et færdselsuheld i krydset Mariagervej/Hvedevej i Randers NV. En 61-årig mandlig bilist kom kørende ad Hvedevej og kørte frem for ubetinget vigepligt, hvorefter han kørte sammen med en anden bil, der blev ført af en 42-årig mand. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved uheldet.


Relaterede artikler

Nyeste artikler