9.7 C
Randers
tirsdag, maj 30, 2023

Randers: To anholdt for slagsmål

l To mænd begge på 25 år blev i forbindelse med søndagens superliga-kamp i Randers sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, efter de af betjente på stedet var blevet trukket fra hinanden, mens de lå og sloges på jorden. I forbindelse med kampen, som generelt blev afviklet i god ro og orden, blev der desuden tildelt 10 sigtelser for overtrædelse af fyrværkeriloven, tre for overtrædelse af maskeringsforbuddet og 14 for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Øvrige nyheder fra Østjyllands Politi

Mand bortvist fra bosted to gange på en formiddag
Søndag kl. 9.40 kørte en patrulje til et forsorgshjem på Gøteborg Allé, hvor en 37-årig mand nægtede at forlade stedet. Personalet ville gerne have ham bortvist, da han virkede påvirket og havde råbt af personalet. Da betjentene tog kontakt til manden, nægtede han først at opgive sine oplysninger, og gav dem derefter et forkert personnummer. Han blev derfor anholdt og sigtet for at give forkerte oplysninger, og derefter bortvist fra stedet.

Allerede kl. 10.41 var han dog vendt tilbage, og personalet fortalte, at han havde taget i dørhåndtagene og råbt foran adressen til beboere og personale. Da betjentene igen tog kontakt til ham, forsøgte den 37-årige at løbe fra stedet, men blev kort efter standset, anholdt og sigtet for at overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Tildelt bøde for at forstyrre politiets arbejde
Natten til mandag kl. 01.30 tog en patrulje kontakt til fire mænd på Fuglebakkevej i Aarhus. De fire mænd havde kort forinden råbt højlydt af en anden patrulje, i forbindelse med standsning af et køretøj, og den netop tilkomne patrulje bad de fire mænd om at forlade stedet. Den ene af mændene, som var 19 år nægtede dog at samarbejde eller forlade stedet, og efter flere opfordringer blev han derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 19-årige blev derefter taget med på stationen, og blev tildelt en bøde på 1500,- kr. før han igen blev løsladt.

Brændt sukker i gryde gav røg
Søndag morgen kl. 08.19 kørte politi og brand til Trillegårdsvej i Aarhus, hvor der var melding om røg fra en lejlighed. Det viste sig dog hurtigt, at røgen blot kom fra noget sukker, som var brændt på i en gryde.

Mand i bil sigtet for narkobesiddelse
Under et rutinetjek af en bil, der holdt parkeret på Sigridsvej i Brabrand, blev betjentene mødt af en en lettere nervøs 34-årig mand, som sad på bilens førersæde. Nervøsiteten skyldtes måske, at manden havde en mængde hash liggende i bilen. Denne blev konfiskeret, og den 34-årige blev sigtet for besiddelse af narko.

Lynhurtigt el-løbehjul beslaglagt ved færdselsaktion
Østjyllands Politis færdselsafdeling gennemførte fredag eftermiddag og aften en færdselsaktion i det vestlige Aarhus. Det endte blandt andet i flere sigtelser og klip til personer, der kørte alt for stærkt.

Blandt de sigtede var en 31-årige løbehjulsentusiast, der endte med at få beslaglagt sit 15.000 kroner dyre el-løbehjul, da han blev observeret på Ringgaden ved Silkeborgvej, hvor han op ad bakke med en hastighed på mellem 50-60 km/t kørte slalom mellem cyklisterne. Den tilladte hastighed for el-løbehjul er 20 km/t, så løbehjulet blev taget med ind på politigården med henblik på, at retten skal tage stilling til konfiskation.

I alt 19 bilister kom hjem med en sigtelse og der blev uddelt 18 klip.

6 x hastighed (klip)
4 x brug af håndholdt mobiltelefon (klip)
3 x ulovlig overhaling højre om (klip)
3 x rødt lys (klip)
1 x kørsel mod færdselsretning (klip)
1 x barn u. 15 år ej fastspændt (klip)
1 x kørsel uden førerret.
3 x diverse overtrædelser

Tre af de 18 klip blev givet inden for 30 sekunder til en 27-årig mand, der først blev målt til at køre 99 km/t mod tilladt 70 km/t på Hasle Ringvej. Derefter foretog han to ulovlige overhalinger højre om. Kørslen fik en samlet pris på 7000, – kr. og tre klip i et i forvejen noget hullet kørekort.

Færdsel
Søndag kl. 14.26 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Hyrdedamsvej og Hejredalsvej i Brabrand, da en 65-årig kvindelig bilist som kom kørende i sydlig retning og kørte over for rødt lys, ramte ind i siden på en 40-årig kvindelig bilist, som kørte ligeud i østlig retning. Den 65-årige kvinde blev kørt på hospitalet og behandlet for sine skader, men er ikke i kritisk tilstand.

En 30-årig mandlig bilist blev søndag kl. 19.50 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Hovedvejen i Hasselager. Den 30-årige mand blev desuden sigtet for besiddelse af en mindre mængde narko.

Mandag kl. 06.40 skete der et færdselsuheld i krydset mellem Grenåvej og Romalt Boulevard i Randers, da en 36-årig kvindelig bilist ramte den forankørende bil, før at en 34-årig mand, som havde bremset ned for at foretage en u-vending. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

● På Vælddalen i Hadsten begået mellem onsdag d. 20/10 kl. 16.40 og søndag d. 24/10 kl. 12.00

● På Frejasvej i Hadsten begået mellem onsdag d. 20/10 kl. 14.00 og søndag d. 24/10 kl. 14.30

● På Skæring Skolevej i Egå begået mellem lørdag d. 23/10 kl. 18.00 og søndag d. 24/10 kl. 14.45

● På Tretommervej i Risskov begået mellem lørdag d. 23/10 kl. 12.00 og søndag d. 24/10 kl. 14.45

● På Vesterbrogade i Aarhus begået mellem fredag d. 22/10 kl. 07.00 og søndag d. 24/10 kl. 16.00

● På Ymersvej i Randers begået søndag d. 24/10 kl. 21.20Relaterede artikler

Nyeste artikler