0.3 C
Randers
tirsdag, december 6, 2022

Randers: Uro på bar i Storegade

Østjyllands Politi fik natten til fredag kl. 2.37 en anmeldelse om, at der var opstået uro på en bar i Storegade i Randers C, hvor en 22-årig kvinde var blevet revet i håret. 

En patrulje kørte til baren, hvor flere vidner kunne fortælle, at en kvinde havde været meget aggressiv og råbt af den 22-årige, som hun havde hevet i håret, inden en medarbejder i baren greb ind og fik gennet kvinden ud. 

Flere kunne over for patruljen udpege en 20-årig kvinde, der stadig befandt sig tæt på baren. Hun blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Hun fik desuden forbud mod at komme på stedet de næste to år. 

** 

Havde stoffer og peberspray i bilen

En patrulje standsede natten til fredag kl. 2.20 en bil med to mænd, der kørte på Grenåvej i Randers SØ. Det viste sig hurtigt, at den 23-årige mand bag rattet var frakendt kørekortet, og en narkometertest indikerede desuden, at han var påvirket af stoffer. 

Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden. I hans taske lå en mindre mængde hash og en peberspray, som han også blev sigtet for at besidde. 

Den 20-årige passager i bilen endte med en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde amfetamin på sig. 

Relaterede artikler

Nyeste artikler