13.6 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Randers: Vold og tyveri

Østjyllands Politi fremstiller onsdag kl. 13.30 i Retten i Randers en 23-årig mand, der sigtes for vold og tyveri mod en 30-årig mand begået tirsdag eftermiddag på Udbyhøjvej i Randers NØ.

Den 30-årige mand blev opsøgt af den 23-årige og blev udsat for vold i form af slag og fik efterfølgende stjålet sin bil. Den 30-årige fik nogle knubs i forbindelse med episoden, men kom ikke alvorligt til skade.

Øvrige nyheder fra Østjyllands Politi

Overfaldet i vaskekælderen
Tirsdag kl. 20.10 blev en 12-årig dreng og en 21-årig kvinde udsat for et voldeligt overfald i en vaskekælder på Kjærslund i Viby. De har begge forklaret politiet, at de var gået ned i kælderen sammen, men var her gået hver til sit, da den 12-årige dreng så en 35-årig mand, der begyndte at kalde ham diverse skældsord. Den 12-årige forsøgte at løbe væk, men manden løb efter ham og sparkede ham flere gange.

Dette hørte den 21-årige kvinde, der kom den 12-årige til undsætning og råbte ad manden. Det fik ham til i stedet at gå hen mod kvinden, som han skubbede hårdt i brystet, så hun faldt om. Herefter lykkedes det dem begge at løbe væk og hente hjælp.

Kort efter ankom en patrulje til stedet, og de fik fat i den 35-årige mand, der blev anholdt og sigtet for grov vold. De to forurettede havde begge været en tur forbi skadestuen, men ingen af dem var umiddelbart kommet alvorligt til skade.

En standset bil udløste fem sigtelser
Tirsdag kl. 09.29 standsede en patrulje en bil ved Rosenvangs Allé i Højbjerg i forbindelse med en rutinekontrol. I bilen sad der tre personer, og der lugtede kraftigt af hash, hvorfor betjentene gerne ville undersøge både personerne og bilen lidt nærmere.

Den 22-årige mand, der sad som fører af bilen, havde ikke noget kørekort med. Det viste sig, at der var en god grund til dette, idet han var frakendt førerretten. Han blev derfor sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

Under gulvmåtten ved passagersædet blev der fundet en ulovlig kniv, som den 26-årige mand, der havde siddet på passagersædet, erkendte tilhørte ham. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Bagsædepassageren, en 20-årig mand, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde skunk og en peberspray og blev derfor sigtet for narkobesiddelse og overtrædelse af våbenloven.

Til sidst kontaktede betjentene den 20-årige mand, der stod som ejer af bilen, og sigtede ham for at have lånt sin bil ud til en person, der var frakendt førerretten.

Kvinde blev lokket til at hæve penge
Tirsdag fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en kvinde, der mandag aften var blevet udsat for bedrageri. Den 20-årige kvinde har forklaret til politiet, at hun mandag aften ved 23.30-tiden blev kontaktet af en ukendt mand ved Circle K på Nordre Ringgade i Aarhus N. Manden fortalte kvinden, at han havde brug for hendes hjælp til at hæve nogle kontanter, mod at han så overførte penge til hendes konto.

Kvinden har forklaret, at manden ikke var truende over for hende, men hun gik med til at hæve nogle penge til ham, fordi hun var bange for, hvordan han ville reagere, hvis hun sagde nej. Manden fik udleveret pengene, men den 20-årige kvinde fik aldrig overført nogen penge til sin konto.

Kvinden beskriver manden som:

Dansk af udseende
20-30 år gammel
170-175 cm
Spinkel af kropsbygning
Lys i huden
Lyst hår der var klippet kort i siderne og var længere fortil

Var iført en mørk jakke og mørke bukser med store sidelommer Har man oplysninger i sagen, kan man kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Færdsel
Tirsdag kl. 07.56 skete der et færdselsuheld på Østervangsvej i Randers C. En 64-årig kvindelig bilist kom kørende ad Østervangsvej og skulle svinge til venstre ad Mellemvej. De modkørende bilister holdt tilbage for kvinden, der begyndte at køre, men hun havde overset en 17-årig dreng, der kom kørende på knallert på cykelstien. Bilisten påkørte med lav hastighed den 17-årige knallertfører, der efterfølgende blev kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse. Han var dog umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. Den 64-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Tirsdag kl. 09.29 skete der et færdselsuheld på N.P. Josiassens Vej i Grenaa. En 16-årig pige kørte midt i en rundkørsel, i stedet for at følge den anviste cykelbane, hvorved hun ramte forskærmen på en bil, ført af en 24-årig kvinde, hvorefter hun væltede af cyklen. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 09.42 skete der et færdselsuheld på Ormslevvej i Viby, da en 15-årig dreng til fods krydsede en dobbeltrettet cykelsti og gik ud foran en 55-årig mandlig cyklist, der ikke kunne nå at bremse. Begge parter blev tilset i en ambulance, men ingen af dem havde fået alvorlige skader.

Tirsdag kl. 11.54 skete der et færdselsuheld i krydset Marselis Boulevard/Jyllands Allé i Aarhus C, hvor to biler, ført af henholdsvis en 19-årig mand og en 59-årig mand, stødte sammen.

Tirsdag kl. 17.15 skete der et færdselsuheld på Marselis Boulevard i Aarhus C, da en 35-årig mandlig lastbilchauffør i forbindelse med et vognbaneskift påkørte en bil, der blev førte af en 24-årig kvinde. Uheldet medførte umiddelbart kun mindre materiel skade.

Tirsdag kl. 19.51 skete der et færdselsuheld på Emiliedalsvej i Højbjerg, da en 65-årig mandlig bilist i forbindelse med udkørsel fra en rundkørsel påkørte et skilt, der væltede. Uheldet medførte kun mindre materiel skade.

Tirsdag kl. 20.46 skete der et færdselsuheld på Ølstedvej i Aarhus N, da en 34-årig mandlig bilist fortsatte ligeud i en højrekurve og derved påkørte en betonklods og herefter en kampesten. Bilen blev totalskadet ved uheldet.

Indbrud
Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

● På Akelejevej i Rønde begået mellem mandag den 25/10 kl. 21.00 og tirsdag den 26/10 kl. 08.30

● På Vestre Ringgade i Aarhus C begået tirsdag den 26/10 kl. 12.00

● På Hjaltesvej i Hadsten begået mellem fredag den 22/10 kl. 10.00 og tirsdag den 26/10 kl. 13.30

● På Nygaardsvej i Torrild ved Odder begået mellem søndag den 24/10 kl. 09.00 og tirsdag den 26/10 kl. 10.00

● På Kirkemosevej i Løgten ved Skødstrup begået tirsdag den 26/10 mellem kl. 07.50 og kl. 13.55

● I Vistoftparken i Sabro begået tirsdag den 26/10 mellem kl. 17.30 og kl. 21.10 ● På Kastaniegade i Aarhus N begået onsdag den 27/10 kl. 02.45Relaterede artikler

Nyeste artikler