20.2 C
Randers
torsdag, september 19, 2024

Randerskalenderen og Frivilligværket i samarbejde – Foreninger kan søge midler til børn, unge og familier

Randerskalenderen har for andet år i træk doneret en de af overskuddet til Frivilligværket. Pengene skal via en ansøgningsproces doneres til aktiviteter for børn, unge og familier. 

Randerskalenderen har endnu engang valgt at donere en del af overskuddet fra julekalendersalget til det lokale frivilligcenter, Frivilligværket. Det har resulteret i en flot donation på 30.000 kroner.

Beløbet som Frivilligværket har modtaget skal tilgå tre af frivilligcenterets medlemsforeninger, som hver får 10.000 kroner til en aktivitet for børn, unge og familier. Pengene uddeles via en ansøgningsproces. Hvilke tre foreninger der får del i pengene er op til Frank Secher, der er ansvarlig for Randerskalenderen.

Et stort tak til Randerskalenderen

»Vi er meget taknemmelige for, at Frank Secher fra Randerskalenderen har valgt at donere en del af salgsoverskuddet til Frivilligværket endnu engang. Sidste år brugte vi donationen på en festlig prisuddeling for frivillige, og I år ønsker vi at pengene skal ud og leve i foreningslivet,« fortæller Louise Brown, leder af Frivilligværket.

Det er Frank Secher der har bestemt målgruppen for midlerne, og det er også ham der bestemmer hvilke tre foreninger der skal have en påskønnelse.

»Det er vigtigt for os, at foreningerne ved at Frivilligværket på ingen måde har medbestemmelse i uddelingen. Vi spreder budskabet og indsamler ansøgningerne, som Frank glæder sig til at modtage,« påpeger Louise Brown.

Vis midlerne i brug

Ansøgningerne skal sendes til Frivilligværket senest fredag d. 1. april og skal indeholde en grundig beskrivelse af aktiviteten der søges penge til, samt hvordan den gavner målgruppen.

Randerskalenderen og Frivilligværket opfordrer desuden til, at man som beløbsmodtager dokumenterer hvordan midlerne bliver brugt. Dette kan gøres på mange forskellige måder; billeder, video, en fortælling, et oplæg eller lignende.

Ansøgninger sendes til: frivilligvaerket@frivilligvaerket.dk
Ansøgningsfrist: fredag d. 1. april
Svar på ansøgninger: tirsdag d. 19. april

Relaterede artikler

Nyeste artikler