14.2 C
Randers
mandag, april 29, 2024

Randrusianer vinder 19 millioner

Lørdag d. 15. oktober blev en lidt sjovere aften for en randrusianer, der købte lottokupon i Øster Tørslev. De syv vindertal udløste intet mindre end 19 mio. kroner. Navnet på den heldige vinder er ikke offentliggjort.

Hvert år bruges der næsten uanede summer på køb af lottokuponer – kuponer, der ikke altid giver nævneværdig gevinst. Og så er der dem, der pludselig overrasker.

Sådan blev det for en gæv randrusianer, der lørdag aften lige skulle købe sig en lotto-kupon hos Spar i Øster Tørslev.

Så blev lørdag aften lige lidt sjovere
Navnet på den heldig vinder af hovedgevinsten på 19 millioner er ikke offentliggjort. Dog venter der et klækkeligt skattefrit beløb forude, når gevinsten ruller ind på kontoen. 

»Med sådan en gevinst kan man udleve mange af sine drømme og gøre dagligdagen en del sjovere. Der skal lyde et kæmpe stort tillykke herfra,« udtaler direktør i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl, til Ritzau.

Også to spillere fra henholdsvis Næstved og Esbjerg løb med hver deres million. Så kan en lørdag aften hurtig blive lidt sjovere.

Siden 1989 har håbefulde danskere hver lørdag ventet i spænding, når de ugentlig vindertal udtrækkes. Denne gang blev det altså en randrusianer, der løb med den store gevinst.

Relaterede artikler

Nyeste artikler