5.3 C
Randers
fredag, marts 29, 2024

Romalt: Børnehuset Tryllefløjten indvier ny vuggestue

Den røde løber var rullet ud foran indgangen til den nye vuggestue i Børnehuset Tryllefløjten i Romalt. 26 vuggestuebørn er flyttet ind i lyse lokaler med god plads til leg og læring

Det var med store øjne og næserne helt oppe i ruderne, at børnene i Børnehuset Tryllefløjten fulgte med, da modulerne til deres nye venners vuggestue, blev placeret med hjælp fra en kæmpe kranmaskine. I løbet af året har børn og personale ventet i spænding på, at bygningerne skulle stå færdige. I mandags indviede de den nye vuggestue med plads til 26 børn fordelt på to grupper.

»Vi har set frem til at gøre Tryllefløjten til et stort børnehus, så vi både kan rumme vuggestue- og børnehavebørn. Det giver rigtig god mening for både børn, forældre og personale, at børnene fremover kan blive i huset, indtil de begynder i skole. Vi kan overlevere viden om børnene fra vuggestue til børnehave og bevare det gode samarbejde med deres forældre,« siger pædagogiske leder Dorthe Nygaard Sejr.

Det rigtige hold af personale skaber tryghed i vuggestuen

Både børn, forældre og personale er glade og tilfredse med de lyse og børnevenlige lokaler, de møder, når de slår døren op til vuggestuen. Personalet har indført rutiner og tiltag, som har til formål at gøre det trygt for børnene at komme i vuggestue, de har blandt andet en fast morgenvagt, så morgenrutinen er den samme fire ud af fem dage.

»Vi har fået sat det rigtige hold af pædagoger, pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere til vuggestuen, de har virkelig knoklet for at få det sidste klar. Personalet har haft lyst til at udvikle en ny vuggestue, og det har vi gjort på vores helt egen måde. Selvom det hele står nyt og flot nu, så er vi ikke færdige med at udvikle. Næste skridt er en legeplads i det nye år,« siger Dorthe Nygaard Sejr.

Indvielsen fandt sted mandag den 21. november.

Relaterede artikler

Nyeste artikler