2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

Så er det atter jul på Randers Naturcenter

Efter en lang coronapause kan Randers Naturcenter lørdag den 20. november fra klokken 10-14 atter byde indenfor til det traditionelle grønne juleværksted, hvor man udendørs kan gå ombord i naturens materialer og selv lave sit eget grønne, naturlige julepynt.

Der er materialer til mange former for dekorationer, og medbringer man selv lys, er det en helt igennem gratis fornøjelse. Er man endnu mere naturlig, kan man også prøve at rulle sine egne bivokslys og få en snak med naturcentrets bimand om kvalitet og biavl. Der sælges også forskellige slags honning, som kan være en perfekt julegaveidé.

Rundt omkring på naturcentret er der forskellige udendørs værksteder. Du kan for eksempel snitte figurer i frisk træ. Brug din fantasi eller følg forskellige instruktioner fra naturcentret. Har du mere lyst til at flette pil, er der også ideer til stjerner, juletræer, hjerter og flere flotte juleting.

Bliver du sulten, er bålene tændt, så man dels kan varme sig og dels bage æbleskiver på friluftsmanér – en super fin oplevelse. Er du endnu mere lækkersulten rykker naturcentrets julecafé nu udendørs og sælger julekringle, kager, kakao og kaffe.

»Vi synes, det er så længe siden, at vi i 2019 holdt julearrangement sidst. Og vi ved, at flere børnefamilier har dette som en familietradition. Derfor er vi særligt glade for her i 2021 at kunne starte julen op igen. Vi tager selvfølgelig alle corona-forholdsregler, og derfor er alle aktiviteter denne gang udendørs. Vi sørger selvfølgelig for gode opvarmede pladser omkring mange bålsteder,« siger naturcenterleder Helle-Marie Taastrøm.

Velkommen til en familievenlig og grøn start på julen med masser af frisk luft, god plads og masser af håndsprit. Alle aktiviteter er gratis at deltage i, og alle er meget velkomne.«

Relaterede artikler

Nyeste artikler