11.4 C
Randers
torsdag, maj 2, 2024

Sæsonstart på børneaktiviteter med fællesspisning i Dronningborg Kirke

Tirsdag d. 13. september kl. 17 tages der hul på den nye sæson med aktivitet for børn og deres familier med spaghettigudstjeneste i Dronningborg Kirke. 

Spaghettigudstjeneste er en uformel halv times børne- og familiegudstjeneste ved sognepræsterne Dorthe Engelbrecht Larsen og Sara Holt Andersen og kirke- og kulturmedarbejder Anne Dorthe Kunst, hvor man synger, hører historier og leger sammen børn og voksne. Kirkens børnekor under ledelse af organist Jacob Græsholt medvirker. Efterårets hold af minikonfirmander fra Rismølleskolens 4.-klasser medvirker også på forskellig vis. Gudstjenesterne vil være målrettet børn, men alle er meget velkomne uanset alder.

Temaet for den første spaghettigudstjeneste vil være ”Hjælp”, og her vil minikonfirmanderne dramatisere fortællingen fra Det nye Testamente om ”Den lamme ved Betesda Dam.”

Efter gudstjenesten har medlemmer af menighedsrådet og andre af kirkens frivillige lavet mad, og der er fællesspisning i sognegården, – deraf navnet: Spaghettigudstjeneste.

Der vil også være aktiviteter for børnene med forskellige lege på de grønne arealer omkring kirken og sognegården. Blandt andet bliver der mulighed for at poppe popcorn og riste skumfiduser over bålfade. På den måde bliver der også mulighed for, at de voksne kan få ro til at spise færdig og få tid til at snakke og måske lære nye børnefamilier at kende.

Aftensmad koster 20 kr. for voksne – børn spiser gratis.

Relaterede artikler

Nyeste artikler