13.1 C
Randers
lørdag, september 23, 2023

Sahra Da Silva optræder på Tante Olga

Sangerinden Sahra da Silva har mere end et årti været en etableret del af den danske bluesscene.

Hun har varmet op for den engelske soulsangerinde Joss Stone og optrådt med et utal af danske soul- og bluesartister heriblandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager. 

På det seneste har man også kunnet opleve da Silva sammen med nogle af jazzens veletablerede navne, bl.a. som en del af Søren Siegumfeldt’s String Swing, hvor hun er i selskab med blandt andre Jacob Fischer og Peter Rosendahl. Derudover er hun et nyt medlem af Simon Spang-Hanssens Café Central. 

Med sin store kraftfulde stemme står Sahra da Silva klippefast et sted mellem blues, soul og jazz – og formår på sjælden vis at kombinere det funky, det rå og det sjælfulde.

Hun synger med en overbevisende autoritet, uanset om musikkens motor udgøres af klassisk soul, rå Chicagoblues, stemningsfuld gospel eller sofistikeret jazz.

Hun synger så ingen er i tvivl om, at sangen er vigtigere end sangerinden.

Selvom hun befinder sig i et musikalsk område, der er kendt for at udklække divaer, vil den betegnelse næppe nogensinde passe hende.

Dertil er hendes musikalske ydmyghed og indlevelse ganske enkelt for stor.                                                                               

Denne aften medbringer hun sit eget stærke band, der bl.a. tæller den herboende vestafrikanske guitartroldmand Alain Apaloo.

Arrangementet finder sted fredag den 23. september, kl. 20.00

Relaterede artikler

Nyeste artikler