15.3 C
Randers
lørdag, juli 13, 2024

Samtaler om sorg

Sorgen kan have mange ansigter og mange størrelser: sorg over en elsket, der er død; sorg over tunge byrder i livet; sorg efter skilsmisse eller tabt arbejde, sygdom eller andre tab. Hvor går vi hen med sorgen og alle dens følelser?

Kirken er et af de få steder i vores samfund, hvor man kan komme, som man er – også med sin sorg.

Samtaler om sorg

Torsdag den 11. april kl. 19-20:15 i sognegården med sognepræst Sara Holt Andersen og forfatter Chanett Dichmann Karlsen

Hvor går vi hen med sorgen og alle dens følelser? I mindre grupper vil der blive tale om, hvad der er svært, og hvordan vi hver især lever med vores tab. Der vil også blive talt om taknemmelighed og glimt af lys.

Sorgen kan have mange ansigter og mange størrelser: sorg over en elsket, der er død; sorg over tunge byrder i livet; sorg efter skilsmisse eller tabt arbejde, sygdom eller andre tab. Alle er velkomne til at være med i samtalerne om sorg.

Undervejs vil vi høre forfatter, Chanett Dichmann Karlsen, læse korte uddrag af sin bog ’Dage med Job.’

Arrangementet er gratis. Der vil være kaffe og kage undervejs.

Sorg-gudstjeneste:

Torsdag den 11. april kl. 20:15-21:00 i Dronningborg Kirke ved sognepræst Sara Holt Andersen og forfatter Chanett Dichmann Karlsen

I sorggudstjenesten vil lystænding, bønner, salmer, korte oplæsninger og musik skabe en ramme at være i, hvor man kan læne sig ind i kirkens større rum. Her må man have lov at være med det, der er, og behøver ikke gemme sig bag en maske. Måske kan kirkens rum være med til at give et øjebliks lindring og ro.

Alle er velkomne.

Relaterede artikler

Nyeste artikler