13.6 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Sensommerfest på Svaleparken

Der var højt humør og god stemning, da Plejecenter Svaleparken i sidste uge afholdt sensommerfest. Festen var en tak til beboere, personale og frivillige.

Telt på p-pladsen, musik og underholdning og en lækker platte. Der var lagt op til fest på Svaleparken i sidste uge. Her var omkring 75 beboere, ansatte og husets frivillige mødt op til sensommerfest – og det var ikke en hvilken som helst fest.

»Vores fest var en ”takke fest” til beboere, personale og frivillige. Over en periode på 2 år har vi fået nyt tag på hele vores center samt nye gulve efter en vandskade. I den periode har vi haft håndværkere tæt på, og vi har haft en hverdag i røg, støj og møg. Det har alle udvist en helt særlig tålmodighed i forbindelse med, og derfor skulle det selvfølgelig fejres, da arbejdet var færdigt,« siger Gitte Brath Gregersen, centerleder på Svaleparken.

Arv fra tidligere beboer
Det var ikke kun festen, der var ganske særlig, det var også måden, som den blev finansieret på. I sin tid har Svaleparken nemlig modtaget arvepenge fra en tidligere beboer, og det var den arv, der blev brugt til fællesarrangementet for alle dem, som dagligt bidrager til beboernes hverdag og fest. Og beboerne har da også set frem til den store dag.

»Vi sørger altid for at motivere beboerne til vores arrangementer, hvilket betyder, at festen bliver en del af hverdagen længe før, den afvikles. Derudover er de også involverede i forberedelserne. Frivillige dækkede for eksempel borde og pyntede teltet med blomster fra deres haver, mens beboere foldede servietter,« siger Louise Højgaard Schubert, centerterapeut på Svaleparken.

Relaterede artikler

Nyeste artikler