15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Shades Of Blue – et af Danmarks bedste blues band besøger Tante Olga

Stålsat, elegant og overlegen Chicago Blues, spillet med musikalsk overskud af uanede højder.

Shades Of Blue vandt fortjent Danish Music Awards Blues – Blues Liveprisen 2018, og samtidig kunne den velspillende Aarhusgruppe også fejre sit 30-års jubilæum.

”Sublimt sammentømret, teknisk suverænt og med et musikalsk overskud af uanede højder.”

Sådan lød motivationen og det var en beæret kvartet, der efterfølgende gik på scenen for at modtage den lille, men vægtige jernfugl.                                                   

Bluesnew  tilføjede: ”James Loveless synger med en ubesværet sjælfuldhed, fylde og timing, der er de færreste beskåret.

Uffe Steen optræder opfindsomt og virtuost med den jazzede tilgang, der gør hans bluesspil ulig alle andres på den danske scene.

Morten Brauner og Claus Daugaard er måske den bedste rytmesektion i dansk blues, med deres klippefaste og altid veloplagte melodiske spil og deres gode kontakt til solisterne.”                              

Shades of Blue’s helt særlige nerve og autenticitet er mere end intakt her tre årtier efter, at bandet spillede sin første koncert.

Forsanger James Loveless er vokset op med blues og gospel i Florida. Rødderne slår ikke bare igennem, når han synger, men også i hans rolle som sangskriver.

»Hos Tante Olga kan vi til stadighed glæde os over de mange gange Shades Of Blue har gæstet Tante Olga gennem de sidste 30 år – det har været rigtig godt hver gang,« lyder det fra Tante Olga.

Shades Of Blue kan opleves på Tante Olga, fredag den 6. maj, klokken 20:00.

Relaterede artikler

Nyeste artikler