14.7 C
Randers
lørdag, maj 11, 2024

Shu-bi-duas 50 års jubilæum fejres på Memphis Mansion

Uanset om du er stor fan af Shu-bi-dua, om du er en af dem, der nyder musikken ind imellem, eller om du måske kun lige kan nynne lidt med på Vuffeli-vov, Den Røde Tråd, Hvalborg eller Danmark, får du i efterårsferien mulighed for at dykke lidt ned i et stykke musikalsk danmarkshistorie – ganske gratis.

Memphis Mansion lægger hus til en shubilæumsudstilling for det danske orkester, der blev kendt for sin særlige leg med ord, bandet med den karismatiske forsanger, Michael Bundesen, i front. Normalt får du mulighed for at opleve en masse med Elvis og Johnny Cash, når du træder indenfor hos Memphis Mansion, men i efterårsferien er der altså også blevet plads til noget af det allermest danske.

Her får du præsenteret den korte version af bandets historie i en kronologisk fortælling krydret med merchandise, personlige ejendele, guld- og platinplader, effekter fra koncerterne, videoklip og lidt vaskeægte Shu-bi-dua-humor. Alle dage kan du også få mulighed for en hyggesnakke om alt Shu-bi-dua, når medlemmer af Gurli Klubben (måske det, der kommer nærmest den officielle fanklub, som bandet aldrig har haft), når de står klar til at byde dig velkommen.

Relaterede artikler

Nyeste artikler