16.9 C
Randers
søndag, april 28, 2024

Slut med at trække en billet til bybusserne i Aarhus – Men ikke i Randers

Når billetautomaterne bliver fjernet i bybusserne i Aarhus, forsvinder også muligheden for billetkøb med kontanter i bybusserne. Men det vil der stadigvæk være mulighed for i Randers i fremtiden.

Det er Aarhus Kommune, som har anmodet Midttrafik om, at de ønsker billetautomaterne i Aarhus bybusser fjernet senest 1. januar 2024, uden at der sættes nye billetautomater op, men det drejer sig kun om busser i Aarhus. Der kan stadig betales med kontanter i Randers

Det er ikke noget, som skal udbredes, men udelukkende fordi bybusserne i Aarhus har en billetautomat, og det er dem, som bliver fjernet af den simple årsag, at de er slidte. Det vil derfor ikke berøre borgerne i Randers, oplyser Midttrafiks pressetjeneste til News Netavis.

For førtids- og seniorpensionister og borgere, der er fyldt 67 år, henviser selskabet til muligheden for at købe et pensionistkort, som stadig vil findes som papkort. 

Midttrafik anbefaler, at kunderne allerede nu skifter til alternativer som app eller rejsekort.

Billetter og priser

Her kan man også orientere sig om de forskellige billettyper.

Selskabet melder, at klistermærker og foldere placeret strategiske steder skal forsøge at oplyse de kunder, der skal benytte sig af en ny billetmulighed. 

Hjælp til rejsekort og pensionistkort

Medarbejderne hos Midttrafik Kundeservice på rutebilstationen i Aarhus står klar til at hjælpe de kunder, der har brug for hjælp til bestilling af et rejsekort eller et pensionistkort.

I løbet af oktober måned yder Midttrafik en ekstra indsats for at hjælpe kunderne med at skifte til andre billetformer.

Midttrafiks mobile Kundecenter besøger biblioteker rundt i Aarhus Kommune. Her vil Midttrafik vejlede i billetprodukter og lave rejsekort eller pensionistkort til de fremmødte kunder.

Relaterede artikler

Nyeste artikler