13.6 C
Randers
fredag, september 20, 2024

Søger du nyt job

Pædagog til skærmet gruppe, dagtilbud Nordøst

Til den skærmede enhed i Dagtilbud Nordøst – søges en relationel skarp og faglig kompetent pædagog pr. 15. februar 2022, eller snarest derefter.

Stillingen er på 33 timer.

Den skærmende gruppe af børn er en naturlig del af hele dagtilbuddene, så overskriften er GODE BØRNEDAGE og ansøgeren skal være med til at understøtte:

● Et dagtilbud, hvor det gode børneliv, nærvær og fællesskab er det bærende fundament

● Et udgangspunkt i mangfoldighed, inklusion, fleksibilitet, læring, udvikling, trivsel, dannelse og leg.

● En høj faglig kvalitet og reflekterende kultur

● Lege og læringsmiljøer, med justeret og differentieret tilgange og deraf handlinger er grundlaget

Der tages udgangspunkt i en anerkendende, relationel og ressourceorienteret tilgang med det inkluderende perspektiv og praksis i alt hvad der foretages.

Der arbejdes i tidlig indsats og sammentænke dannelse, omsorg og læring ved at skabe intentionelt lege og læringsmiljøer for alle børn.

Med udgangspunkt i de seks læreplanstemaer og de fællespædagogiske grundlagselementer fra den styrkede pædagogiske læreplan arbejdes der særligt fokuseret med, at den aktuelle børnegruppe er børn med særlige behov.

Med særlig fokus på at organiserer og tilrettelægge læringsmiljøer hele dagen, hvor det pædagogiske personale er tæt på børnene og har et styrket fokus på barnets kompetencer og udviklingspotentiale, for derigennem justeret og differentieret understøttelse af børnenes lege, læring og basale behov.

Der skal skærme, når det er nødvendigt og gives mulighed for at være inkluderet i almene børnegruppen, når barnets nærmeste udvikling fordrer det. Arbejdet med den aktuelle børnegruppe er altid at skabe udvikling og trivsel, og understøtte at barnets mestre og udvikler sig i deres tidlige leveår.

I stillingen er udeliv og sundhed i lege og læringsmiljøer betonet over hele dagen. Det betyder, at sammenhæng mellem kost, krop, sanser, bevægelse i uderummet er daglige børnemiljøer. Det forventes, at den nye medarbejder kan være med til at kvalificere dette arbejde.

Endvidere forventes det, at ansøger har specialviden og erfaring samt: 

● Kan arbejde undersøgende og eksperimenterende i det pædagogiske arbejde såvel i inde og udemiljøet.

● Kan medvirke til at skabe fleksible, differentierede og inkluderende læringsmiljøer, så alle børn føler sig trygge og betydningsfulde.

● Kan arbejde videns baseret med kerneopgaven – både med almen og special viden og indsigt● I organisering kan være den refleksive praktiker, arbejder målrettet med samspillets kvalitet og din rolle og deltagelse i børns leg

● Kan omsætte viden i betydningsfuld praksis for børnene og medvirke loyalt til at skabe kvalitet og udvikling i det pædagogiske arbejde.

● Er forpligtende og relationel stærk og kompetent. Det gælder både i det relationelle arbejde mellem dig og børnene, børnene i fællesskabet, i samarbejdet med forældrene og i et tværgående samarbejde.

● Arbejder didaktisk og systematisk reflekterende med læreplansaktiviteter, handleplaner mm. i samarbejde med kollegaer og ledelse

Arbejdet er børn med særlige behov i alderen 0 – 6 år.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og reglerne om Ny Løn.

Ansøgninger uden uddannelsespapirer tages ikke i betragtning

Ansøgningsfrist den 27. januar 2022.

Ansættelsessamtaler afholdes 31. januar 2022
Alle uanset køn, etnisk baggrund m.v. opfordres til at søge stillingen.

I Randers har vi 5 dagtilbud med både vuggestuepladser og børnehavepladser samt et antal selvejende og private institutioner. Herudover findes der 2 børnebyer, som er sammenlagte børnehaver og skoler. Der er desuden ca. 200 dagplejere.


Arbejdet i institutionerne retter sig mod at sikre alle børns læring, udvikling og trivsel. Det gør vi i samarbejde med forældrene til de ca. 5500 børn, som har plads i institutioner og dagpleje.

97 % af alle børn går i dagtilbud. Institutionerne er således et solidt fundament for at sikre, at alle børn kommer godt fra start, og får de bedste muligheder.

Stillingen kan tilbyde indsatser, som er ressourceorienterede og som bygger på forskning og viden. Det giver muligheden for høj faglig kvalitet.

Du kan søge stillingen her

Relaterede artikler

Nyeste artikler