0.7 C
Randers
lørdag, februar 4, 2023

”Soulmates”

Den 9. februar 2023 har Randers Teater premiere på Soulmates, der spiller i Arena Randers. En forestilling, der til tonerne af en række soul hits får os til at reflektere over, hvad der giver livet værdi.

Stykket handler om den afdankede popduo ”Sugar Chicks” turnerer rundt i Jylland uden nævneværdig succes. En dag får de et uventet tilbud om at medvirke i et tv-show, hvilket kunne give dem det store gennembrud. Det kræver dog at de udvider til en trio, og da de derved får den smækre Julie med, er succesen pludselig hjemme.

Men midt i jublen lurer en suppedas af misundelse, intriger og bedrag, som de virkelig ikke har nemt ved at slippe ud af.

SOULMATES er en humoristisk og rørende forestilling i to akter om at huske de vigtige ting i livet. Om venskaber og kærlighed til musikken. Og ikke mindst med masser af godt soulmusik.

What a wonderfuld world, I will survive og Let me entertain you er blot et par af de soul hits, som Soulmates skruer op for, når historien om den afdankede popduo Sugar Chicks bliver fortalt på scenen.

FAKTA

Joy-Maria Frederiksen instruerer forestillingen, der har Lone Rødbroe, Marie Mondrup og Rikke Hvidbjerg på scenen.

Spilleperiode:fra den 9. februar til den 14. april 2023
Spillested: Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers
Varighed: 120 minutter med pause

Medvirkende
: Lone Rødbroe, Marie Mondrup og Rikke Hvidbjerg
Kapelmester og arrangør: Thomas Pakula
Instruktør: Joy-Maria Frederiksen
Dramatiker: Jan Svarrer
Scenograf: Kirsten Brink
Lysdesigner: Kasper Daugberg

Relaterede artikler

Nyeste artikler